Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ενημερωτικά Δελτία των Αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου της  Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών Ακολουθούν τα ενημερωτι...

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών
Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών
Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Ακολουθούν τα ενημερωτικά δελτία για τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ Πιερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ
της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Θέμα: Συνεδριάσεις ΠΥΣΔΕ στις 23-3-2017 και 29-3-2017
Συναδέλφισσες, τα θέματα που εξετάστηκαν στις δύο παραπάνω συνεδριάσεις είναι τα εξής:
Στις 23-3-2017:
Θέμα 1ο: Ανακοινοποίηση στο ορθό της ημερομηνίας μονιμοποίησης εκπαιδευτικού.
Θέμα 2ο: Χαρακτηρισμός ειδικών κατηγοριών:
Δύο εκπαιδευτικοί παραμένουν στην ειδική κατηγορία, με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου.
Δύο εκπαιδευτικοί εντάσσονται στην ειδική κατηγορία, με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου.
Απορρίφθηκε το αίτημα δύο εκπαιδευτικών για ένταξη σε ειδική κατηγορία κατά πλειοψηφία 4:1 (μειοψηφούντος του αιρετού της ΑΑΚ, ο οποίος στήριξε ότι πρέπει να ενταχθούν σ’ αυτήν, μολονότι δεν προβλέπεται η πάθησή τους από το ΠΔ 100/97).  Ο αιρετός της ΚΕΕ το καταψήφισε, διότι εκτός του ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο, επιπλέον θα προκαλέσει και σοβαρές αδικίες στις τοποθετήσεις και βελτιώσεις των συναδέλφων της ίδιας ειδικότητας, επειδή οι εκπαιδευτικοί των ειδικών κατηγοριών έχουν κάποια ειδικά προνόμια.
      Θέμα 3ο: Αναγνώριση χρόνου προϋπηρεσίας εκπαιδευτικών στον ιδιωτικό τομέα, για βαθμολογική εξέλιξη. Αναγνωρίστηκε ομόφωνα η προϋπηρεσία 18 εκπαιδευτικών.
      Θέμα 4ο: Εξετάστηκε αίτημα θεραπείας εκπαιδευτικού για ανάκλησή του από το ΔΙΕΚ. Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία 3:2,  μειοψηφώντας οι δύο αιρετοί.
Θέμα 5ο: Τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικού, ειδικότητας ΠΕ02, από το ΓΕΛ Λεπτοκαρυάς στο 2ο Γυμνάσιο και συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου στο 1ο Γυμνάσιο και στο 7ο Γυμνάσιο. Το παραπάνω κενό προέκυψε από αναρρωτική άδεια εκπαιδευτικού.
Θέμα 6ο: Διάθεση δύο εκπαιδευτικών στο ΕΚ και τροποποίηση της διάθεσης στο ΕΚ άλλου εκπαιδευτικού, λόγω κενού που προέκυψε από αναρρωτική άδεια.
Θέμα 7ο: Τροποποίηση απόσπασης εκπαιδευτικού ειδικότητας ΠΕ11 από το Γυμνάσιο Πλαταμώνα στο ΓΕΛ Κονταριώτισσας για διοικητικό έργο, λόγω επιστροφής εκπαιδευτικού στο Γυμνάσιο Κονταριώτισσας, από αναρρωτική άδεια.
Θέμα 8ο: Επικαιροποίηση του πίνακα διάθεσης εκπαιδευτικών για διοικητικό έργο.

Στις 29-3-2017:
Θέμα 1ο: Αναγνωρίστηκε η προϋπηρεσία αναπληρωτή εκπαιδευτικού μειωμένου ωραρίου, ειδικότητας ΠΕ02 και ωρομισθίου εκπαιδευτικού, ειδικότητας ΠΕ04.01. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.
Θέμα 2ο: Προσωρινή τοποθέτηση ωρομισθίου εκπαιδευτικού, ειδικότητας ΕΜ16 στο Μουσικό σχολείο. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.
Θέμα 3ο: Μισθολογική και βαθμολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας ενός εκπαιδευτικού, ειδικότητας ΠΕ15 από το δημόσιο τομέα. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.
 Θέμα 4ο: Βαθμολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας 8 εκπαιδευτικών, από τον ιδιωτικό τομέα. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.
Θέμα 5ο: Τροποποίηση προσωρινής τοποθέτησης εκπαιδευτικού, ειδικότητας ΠΕ02, από το ΓΕΛ Κολινδρού στο 1ο ΓΕΛ και συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου στο 3ο Γυμνάσιο. Το εν λόγω κενό προέκυψε από απόσπαση εκπαιδευτικού ειδικότητας ΠΕ02 στο εξωτερικό. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.
Θέμα 6ο: Τροποποίηση συμπλήρωσης υποχρεωτικού ωραρίου εκπαιδευτικού ειδικότητας ΠΕ02 από το 6ο Γυμνάσιο στο 1ο Γυμνάσιο, το 7ο Γυμνάσιο και το 1ο ΓΕΛ. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.
Θέμα 7ο: Ανάκληση της συμπλήρωσης του υποχρεωτικού ωραρίου 3 εκπαιδευτικών, ειδικότητας ΠΕ04, λόγω επιστροφής εκπαιδευτικού από αναρρωτική άδεια. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.

Θέμα 8ο: Τροποποίηση της συμπλήρωσης του υποχρεωτικού ωραρίου εκπαιδευτικού, ειδικότητας ΠΕ19-20, από το 2ο ΕΠΑΛ στο Γυμνάσιο Περίστασης. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.


ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6940044993

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6930478469

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών