Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για βαθμολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών Αγαπητοί συνάδελφοι, σας παραθέτω τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που σας χρειάζονται, ώστε ν...

από την Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών
Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών
Αγαπητοί συνάδελφοι,
σας παραθέτω τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που σας χρειάζονται, ώστε να σας χορηγηθούν οι απαραίτητες βεβαιώσεις από το Ι.Κ.Α. και το Τ.Ε.Β.Ε. προκειμένου, όσοι επιθυμείτε, να αναγνωρίσετε βαθμολογικά την προϋπηρεσία σας εκτός του δημοσίου τομέα.


Απαιτούμενα δικαιολογητικά για χορήγηση βεβαίωσης από το ΙΚΑ

1. Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας.
2. Φωτοτυπία της ταυτότητας
3. Φωτοτυπία των καρτελών των ενσήμων ως το τέλος του 2001, για εργασία με συναφές αντικείμενο, καθώς επίσης και τις καρτέλες με τα πρωτότυπα ένσημα.
4. Αίτηση στην οποία θα αναγράφονται αναλυτικά τα διαστήματα ασφάλισης του εργαζόμενου π.χ. από 1-9-1990 έως 31-5-1991 με συναφές αντικείμενο, καθώς επίσης και ο αντίστοιχος εργοδότης. 
(συννημένα η αίτηση)

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για χορήγηση βεβαίωσης από ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)

1. Δελτίο διαδοχικής ασφάλισης ή βιβλιάριο ενσήμων ΤΕΒΕ.
2. Ταυτότητα 
3. ΑΦΜ
4. ΑΜΚΑ

Παρατηρήσεις:

1. Όσοι συνάδελφοι είχατε υποβάλλει αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας με τον προηγούμενο νόμο και δεν σας αναγνωρίστηκε από το ΠΥΣΔΕ, θα πρέπει να επανέλθετε με νέα αίτηση, που θα πάρετε από το γραφείο 14 της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα σας ζητηθούν.

2. Όσοι συνάδελφοι δεν έχετε ιδιαίτερο λόγο να αναγνωρίσετε άμεσα το συγκεκριμένο χρόνο εργασίας (πχ. δεν επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι ως στελέχη της εκπαίδευσης) καλό είναι να μην βιαστείτε, προκειμένου να αποφύγετε την ταλαιπωρία και να δοθεί προτεραιότητα στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, αφού δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων.

3. Όσοι συνάδελφοι έχετε ένσημα στο ΙΚΑ από εργασία με συναφές αντικείμενο από το 2002 και εξής, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο αρμόδιο τμήμα του ΙΚΑ που βρίσκεται στο 2ο όροφο του κτιρίου.

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6940044993

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6930478469

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών