Απίστευτος Παρασκευόπουλος: "Τους υποχρεώνουμε να αναγνωρίσουν ότι η Πέλλα είναι ελληνική"!

Απίστευτος Παρασκευόπουλος: "Τους υποχρεώνουμε να αναγνωρίσουν ότι η Πέλλα είναι ελληνική"!

Έχουμε χαζέψει τελείως. Όποιος αμφιβάλλει μπορεί απλά να διαβάσει τις δηλώσεις του απίστευτου Παρασκευόπουλου. Ναι αυτού του Παρασκευόπουλου, χάρη στον οποίο παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας

"Με τη συμφωνία αυτή ξεκινάει μια πολύ καλύτερη μέρα και η χώρα θα είναι πιο ισχυρή", υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, στην Ολομέλεια της Βουλής.

"Πριν όλος ο κόσμος, η παγκόσμια κοινότητα τους έλεγε Μακεδόνες, δεν ήξεραν ότι υπήρχε Μακεδονία που δεν ήταν σλαβική", τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος. "Για πρώτη φορά οι γείτονές μας υποχρεώνονται να αναγνωρίσουν ότι δεν είναι οι Μακεδόνες, αλλά οι βόρειοι Μακεδόνες, και την ελληνικότητα της Μακεδονίας και των συμβόλων της. Τώρα υποχρεώνονται να αναγνωρίσουν ότι η Πέλλα είναι ελληνική, στην Πέλλα γεννιόταν ο Μέγας Αλέξανδρος. Τώρα υποχρεώνονται (σ.σ.: οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ) να αναγνωρίσουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας και να πούνε ότι εμείς είμαστε λίγο παραπάνω, είμαστε Βόρειοι, χάρη στη συμφωνία αναγνωρίζεται ότι η Πέλλα ανήκει τον ελληνικό Πολιτισμό".

Ερώτηση: Τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, πώς θα λέγονται τώρα; 
Απάντηση: Ελληνομακεδονικά.


Σχετικές αναρτήσεις

Πολιτική 54832012924677833

Δημοσίευση σχολίου

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

item