Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Παράταση στις ηλεκτρονικές εγγραφές

Αφού η ηλεκτρονική πλατφόρμα ήταν εκτός λειτουργίας από το πρωί και αφού πλήθος γονέων ανησυχούσαν τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν κα...

Παράταση στις ηλεκτρονικές εγγραφές

Αφού η ηλεκτρονική πλατφόρμα ήταν εκτός λειτουργίας από το πρωί και αφού πλήθος γονέων ανησυχούσαν τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να γράψουν το παιδί τους μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικών εγγραφών, το ΥΠ.Π.Ε.Θ έκανε το αυτονόητο ... έδωσε παράταση.

Άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε. Τι κι αν κάποιοι γονείς αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν πολλά χιλιόμετρα, ελπίζοντας πως στην σχολική μονάδα του παιδιού θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την εγγραφή; Παράλληλες απώλειες!

Εννοείται πως η τηλεφωνική υποστήριξη δε λειτουργεί. Εννοείται πως δεν λειτουργεί ούτε η υποστήριξη μέσω email.

Αν η Διεύθυνση που είναι καταχωρημένη στο myschool και η διεύθυνση που είναι καταχωρημένη στο taxis δεν ταυτίζονται, η διαδικασία δεν προχωράει. Ας δώσουμε ένα παράδειγμα. Ο μαθητής και η οικογένειά του κατοικούν στο χωριό Νέα Έφεσος. Οδός δεν υπάρχει.

Στα taxis είναι καταχωρημένο ως "ΝΕΑ ΕΦΕΣΣΟΣ 0"! Μη ρωτήσετε τι είναι το 0 στο τέλος.

Στο myschool είναι καταχωρημένο ως Ν. ΕΦΕΣΟΣ. 

Μήνυμα σφάλματος. Αλλαγή σε ΝΕΑ ΕΦΕΣΟΣ. 

Και πάλι μήνυμα σφάλματος. Αλλαγή σε ΝΕΑ ΕΦΕΣΣΟΣ.

Και πάλι μήνυμα σφάλματος. Αλλαγή σε ΝΕΑ ΕΦΕΣΣΟΣ 0.

Και πάλι μήνυμα σφάλματος. Η εγγραφή δεν γίνεται να ολοκληρωθεί. Πόσες μέρες πρέπει να συνεχίζει η δύσμοιρη οικογένεια να συνεχίσει να προσπαθεί;



ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για παράταση της «Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής - Δήλωσης Προτίμησης» μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2018-2019.

ΣΧΕΤ: Η με αρ. πρωτ. Φ1α/73611/Δ4/9-5-2018 εγκύκλιος του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής της «Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής - Δήλωσης Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 22.00 (10.00 μ.μ.).

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
Π.Ε & Δ.Ε
ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΠΑΡΛΑ