Η απάντηση μου στην καταγγελία της ΕΛΜΕ Πιερίας

Η απάντηση μου στην καταγγελία της ΕΛΜΕ Πιερίας

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να απαντήσω στην καταγγελία της ΕΛΜΕ, αλλά όμως το ύφος της καταγγελίας ήταν αυτό που με ενόχλησε και με υποχρέωσε να συνεχίσω τον άγονο αυτό διάλογο.

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να τονίσω ότι η ΕΛΜΕ ως συνδικαλιστικό όργανο υποχρεούται να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μελών της και όχι να απαντάει για λογαριασμό του συμβουλίου.

Οι αιρετοί εφόσον είναι εκλεγμένοι από τον κλάδο, θα πρέπει να υπερασπίζονται τους συναδέρφους τους από τις αυθαιρεσίες της διοίκησης (αν υπάρχουν), ανεξάρτητα από το αν ανήκουν ή όχι στην ίδια παράταξη. Για έναν αιρετό του κλάδου όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να απολαμβάνουν της "προστασίας" τους. Λυπάμαι εάν ορισμένοι έχουν μπερδέψει την ιδιότητα του συνδικαλιστή μ’ αυτήν του αιρετού και με αυτήν της διοίκησης .

Στο κείμενο της καταγγελίας αναφέρεται «απαράδεκτη λεκτική συμπεριφορά» και σε «χυδαία» επίθεση από μέρους μου, βασιζόμενοια σε μια ανάρτηση μου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook (την έστειλα ως sms στον κύριο Μπουλούμη διότι δε διατηρεί λογαριασμό στο facebook και η τηλεφωνική συνεννόηση μαζί του ήταν αδύνατη) στην οποία αναφέρω: «Προσκυνημένος όχι και ποτέ και σε κανέναν Π..». Διευκρινίζω. Εννοώ, προφανώς, σε κανέναν Παρατρεχάμενο. Ωστόσο, τα 4/7 της ΕΛΜΕ βιάστηκαν να βγάλουν εμπαθή συμπεράσματα και να νιώσουν θιγμένοι.

Η χυδαιότητα, όμως, δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα μου. Επιστρέφω, λοιπόν, τους χαρακτηρισμούς στους 4 από τους 7 της ΕΛΜΕ, που αποφάσισαν να με λοιδορήσουν και να με καταγγείλουν (!)

Σημειωτέον, κάποιοι από αυτούς έτυχε να είναι μέλη του συμβουλίου που διενήργησε τις «συνεντεύξεις»!

Με τιμή
Βρακόπουλος Αθανάσιος


Και το κείμενο της Ε.Λ.Μ.Ε. στο οποίο απαντά ο κύριος Βρακόπουλος

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΗΣ ΕΛΜΕ  ΠΙΕΡΙΑΣ
Η ΕΛΜΕ Πιερίας καταγγέλλει απερίφραστα την απαράδεκτη λεκτική επίθεση του συναδέλφου Αθανασίου Βρακόπουλου, ο οποίος με δημόσιες αναρτήσεις αλλά και προσωπικά sms επιτέθηκε επανειλημμένα με χυδαίο τρόπο, που δεν αρμόζει σε στέλεχος της εκπαίδευσης-διευθυντή σχολικής μονάδος, στα μέλη του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι δύο αιρετοί του κλάδου και δύο μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.  

Σχετικές αναρτήσεις

Τοπικά 2102511470779237902

Δημοσίευση σχολίου

Τοπικές επιχειρήσεις

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

Text Widget

Connect Us

item