Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Σκότωσε την ερωμένη του συζύγου της και τα δυο παιδιά τους

Μια διασκευή της Μήδειας, πιο διεστραμμένη από την αρχαία τραγωδία, μοιάζει η ιστορία της υπόθεσης μιας τριπλής δολοφονίας, όπου μια τ...

Σκότωσε την ερωμένη του συζύγου της και τα δυο παιδιά τους

Μια διασκευή της Μήδειας, πιο διεστραμμένη από την αρχαία τραγωδία, μοιάζει η ιστορία της υπόθεσης μιας τριπλής δολοφονίας, όπου μια τυφλωμένη από την ζήλεια γυναίκα, σκότωσε την ερωμένη του συζύγου της και τα δυο παιδιά που είχε μαζί του και έδωσε τέλος στην ζωή της.

Στο επίκεντρο της ιστορίας που έχει συγκλονίσει τις αρχές της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ βρίσκεται η 36χρονη Τζέσικα Ήντενς, η οποία στις 13 Ιουλίου έκλεψε ένα όπλο από το σπίτι των γονιών της και στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο για αίμα.

Αρχικά δολοφόνησε την 28χρονη Μέρεντιθ Ραμ, την οποία υποψιαζόταν ότι είχε ξελογιάσει τον πρώην σύζυγό της, Μπεντζαμιν. Στη συνέχεια, έβαλε τα δύο παιδιά της, 9 και 5 ετών, στο αυτοκίνητό της, οδήγησε μέχρι ένα σημείο και βγάζοντας το όπλο τα εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι του καθενός. Τέλος, έβαλε και η ίδια το όπλο στο κεφάλι της και πίεσε τη σκανδάλη για τελευταία φορά.

Η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε ότι η Τζέσικα τη μοιραία μέρα τηλεφώνησε δύο φορές στον πρώην σύζυγό της: μία την ώρα που δολοφονούσε τα παιδιά τους και άλλη μία πριν τινάξει η ίδια τα μυαλά της στον αέρα. 

Μια ημέρα πριν, είχε φροντίσει να στείλει ανατριχιαστικό μήνυμα στον τηλεφωνητή της φίλης του συζύγου της: «Αυτό το κοριτσάκι δεν έχει σεβασμό και καμία ηθική. Βγαίνει με παντρεμένους που έχουν παιδιά και δεν τα θέλει ή δεν της αρέσουν καθόλου. Ο χαρακτήρας της λέει πολλά. Θυμήσου ότι το karma is a bitch, όπως κι εσύ. Θα πάρεις αυτό που σου αξίζει», είχε γράψει, πριν την δολοφονήσει…