Ο ΣΚΑΪ απαντάει αν η ψηφοφορία του Survivor ήταν στημένη

Όλα έδειχναν πως το πρόσωπο που θα έφευγε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καθώς το κλίμα γύρω από το όνομα της δεν ήταν...

Ο ΣΚΑΪ απαντάει αν η ψηφοφορία του Survivor ήταν στημένη

Όλα έδειχναν πως το πρόσωπο που θα έφευγε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καθώς το κλίμα γύρω από το όνομα της δεν ήταν και το καλύτερο.

Η ψηφοφορία του κοινού όμως διέψευσε τους πάντες και ”έβγαλε” εκτός Survivor τη Λάουρα Νάργες. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως κάτι τέτοιο συνέβη γιατί ο ΣΚΑΙ θέλει να κρατήσει μέσα το δικό του ”παιδί”, την Ευρυδίκη, την οποία και προορίζουν για παρουσιάστρια σε δική της εκπομπή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΙ ανέφερε στην επικοινωνία που είχαν: «Βάσει της ψηφοφορίας που διεξάγεται την Κυριακή το βράδυ βγαίνει και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Υπάρχει μια εταιρία που συνεργάζεται με την Acun Medya και κινεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες, παρουσία δικηγόρων και συμβολαιογράφων. Άρα δεν μπορεί να υπάρξει καμία νοθεία στο τελικό αποτέλεσμα, γιατί τα τηλεφωνήματα και τα SMS τα παίρνει η εταιρεία και το κανάλι δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά».


Σχετικές αναρτήσεις

Survivor 4464778807433329991

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

item