Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Μην μας περνάς και για … παρατρεχάμενους

Μπορούμε να παίζουμε με τις λέξεις μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Είπες κακιά λέξη; Πιπέρι. Η λέξη παρατρεχάμενος πράγματι είναι κακιά λέξ...

Μην μας περνάς και για … παρατρεχάμενους

Μπορούμε να παίζουμε με τις λέξεις μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Είπες κακιά λέξη; Πιπέρι. Η λέξη παρατρεχάμενος πράγματι είναι κακιά λέξη. Γιατί ντρέπεσαι όμως να τη γράψεις; Δεν θεωρείται υβριστική για την πολιτεία και δεν κινδυνεύεις με μήνυση για εξύβριση.

Μη μας περνάς και για Μ@. Διευκρινίζω. Μην μας περνάς και για μάγκες! Γιατί κακοπροαίρετοι θα βρεθούν πολλοί να το παρερμηνεύσουν.

Άει … χάσου. Κάνε τις βουτιές σου, φάε τις αστακομακαρονάδες σου και όποτε θυμηθείς πήγαινε να παραδώσεις. Όχι να παραδοθείς, προς Θεού. Άλλωστε τι ψυχή θα παραδώσεις;

Όταν τα φώτα θα σβήσουν, δεν φτάνει το φως που εκπέμπεις. Δορυφόρος είσαι κι όχι αστέρι αυτόφωτο. Το ξέρω και το ξέρεις. Η φαλάκρα δεν βγάζει δικό της φως.

Οι επιταγές εξαργυρώθηκαν. Έτσι γίνεται πάντα. Στην κορυφή όλοι κουτσά στραβά μπορούν να φτάσουν. Το πολύ να χρειαστεί ένα μικρό σπρωξιματάκι. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις όμως τόσο πιο άσχημο το πέσιμο.

Τις παρατρεχαμενιές πολλοί ηγάπησαν … τον παρατρεχάμενο … ουδείς 

Γιώργος Βαρδακώστας