Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες σε Χαλκιδική και Πιερία και για κατοχή στη Φλώρινα

Χαλκιδική Την ώρα που φρόντιζε τη μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Χαλκιδικής, έπεσε στα ...

Συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες σε Χαλκιδική και Πιερία και για κατοχή στη Φλώρινα
Χαλκιδική

Την ώρα που φρόντιζε τη μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Χαλκιδικής, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου ένας 26χρονος. 

Κατά την έρευνα που έγινε, κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, τα οποία είχε φυτέψει μέσα σε ισάριθμα πλαστικά δοχεία. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Πιερία

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μιας αγροτικής περιοχής της Πιερίας καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ένας 28χρονος, ο οποίος είχε προλάβει να τρυγήσει ποσότητα κάνναβης βάρους 106 γραμμαρίων. Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο σκαπτικά εργαλεία. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Φλώρινα

Αντιστάθηκε για να αποφύγει τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και τελικά συνελήφθη, ένας 32χρονος στη Φλώρινα. Κατά την σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε προμηθευτεί νωρίτερα από έναν 35χρονο. Ο προμηθευτής συνελήφθη στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν άλλα 124,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που άσκησε δίωξη στον 32χρονο για αγορά και κατοχή ναρκωτικών και στον 35χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, αντίσταση και απείθεια.