Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Τι έδειξε η νεκροψία στο άτυχο βρέφος στην Πάτρα

Το ενδεχόμενο του αιφνίδιου θανάτου εξετάζει ο ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει το πέντε μηνών βρέφος, που βρήκε δίπλα της νεκρό ...

Τι έδειξε η νεκροψία στο άτυχο βρέφος στην Πάτρα

Το ενδεχόμενο του αιφνίδιου θανάτου εξετάζει ο ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει το πέντε μηνών βρέφος, που βρήκε δίπλα της νεκρό η μητέρα του, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι μπορεί να καταπλακώθηκε, και τώρα αναμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να αποφανθεί για τα αίτια της τραγικής αυτής απώλειας.

Η μητέρα είχε πάρει μαζί της το βρέφος στο νοσοκομείο και όταν ξύπνησε χθες το πρωί αντελήφθη ότι κάτι συνέβαινε, επειδή όπως είπε, είχε μελανιάσει και ήταν παγωμένο. Αμέσως ειδοποίησε τις νοσηλεύτριες και αυτές ενημέρωσαν τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν προσπάθειες για ανάνηψη.

Η μητέρα του βρέφους, το είχε μαζί της στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το αδελφάκι του, διότι όπως είχε υποστηρίξει, δεν είχε πού να το αφήσει.