Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Τόσκας: Εκεί που μας χρωστούσαν, ζητάνε και το βόδι

“Είμαι διπλά υπερήφανος ως Έλληνας πατριώτης και ως μέλος αυτής της κυβέρνησης”, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ...

Τόσκας: Εκεί που μας χρωστούσαν, ζητάνε και το βόδι

“Είμαι διπλά υπερήφανος ως Έλληνας πατριώτης και ως μέλος αυτής της κυβέρνησης”, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε τοποθέτηση του σχετικά με τη συμφωνία για το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ, κατηγορώντας ταυτόχρονα την αξιωματική αντιπολίτευση για “τυχοδιωκτισμό” και “συστράτευση με τον ακραίο εθνικισμό και τους νοσταλγούς της στρατοκρατίας”.

Ο κ. Τόσκας υπογράμμισε ότι με τη συμφωνία ξεπεράστηκαν αγκυλώσεις και αδιέξοδα δεκαετιών, διασφαλίζεται η ιστορία μας, αναβαθμίζεται διεθνώς η χώρα μας και ο ελληνικός λαός μόνο οφέλη έχει σε όλα τα επίπεδα, πλέκοντας ταυτόχρονα το εγκώμιο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τους χειρισμούς τους.

Για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: “Εκεί που μας χρωστούσαν, ζητάνε και το βόδι… Είναι αδιανόητο να εγκαταλείπει το μεσαίο μετριοπαθή χώρο, να περιφρονεί τα διεθνή στηρίγματα της χώρας, προωθώντας τη διεθνή της απομόνωση”.