Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Αν μπορείς … αγνόησέ τους!

Και τώρα τι θα κάνεις;  Τους έβαλες να πουν ΟΧΙ και σ’ ακολούθησαν κόντρα σ’ όλους τους άλλους που έλεγαν ΝΑΙ. Τους ξεγέλασες. Νόμ...

Αν μπορείς … αγνόησέ τους!

Και τώρα τι θα κάνεις; 

Τους έβαλες να πουν ΟΧΙ και σ’ ακολούθησαν κόντρα σ’ όλους τους άλλους που έλεγαν ΝΑΙ. Τους ξεγέλασες. Νόμισαν ότι είχαν να κάνουν με έναν μεγάλο ηγέτη και τελικά αποδείχθηκες ένας μέτριος ακροβάτης. Μόνο κωλοτούμπες ξέρεις να κάνεις. Τους έταξες να σκίσεις τα μνημόνια, αλλά τελικά έσκισες μόνο αυτούς που σε πίστεψαν. 

Τώρα σε αγνοούν και λένε πάλι ΟΧΙ, όταν εσύ εξασκήθηκες στο να λες ΝΑΙ σε όλα. Μπορείς να τους χαρακτηρίσεις ως φασίστες, εθνικιστές, πατριδοκάπηλους, θρησκόληπτους ή αφελείς που ξεγελάστηκαν και βγήκαν στους δρόμους. Μπορείς να βάλεις την «κρατική» τηλεόραση να δείχνει την πλατεία Συντάγματος άδεια και το «κρατικό» ραδιόφωνο να μιλάει για μερικές δεκάδες διαδηλωτές και για επικίνδυνα φαινόμενα. Στο χέρι σου είναι να μη βλέπεις την αλήθεια.

Αγνόησέ τους. Κάνε πως δεν υπάρχουν. Κάνε αυτό το λάθος και δεις πως θα φύγεις νύχτα. Τα ξεπούλησες όλα. Αποδείχτηκες το πιο καλό χανουμάκι. Δε σεβάστηκες τα ιερά και τα όσια ενός περήφανου λαού. Μας αφαίρεσες το μόνο που μας κρατούσε όρθιους. Μας αφαίρεσες την ελπίδα. Την ελπίδα που ήρθε κι έφυγε πριν την πάρουμε χαμπάρι.

Το καταλαβαίνεις πως δεν είναι μόνο η Μακεδονία. Εσύ είσαι το πρόβλημα και θέλουμε να φύγεις. Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μη μας υπολογίζεις καθόλου. Τον άκουσες πώς το είπε; «Αριστερόστροφος φασισμός». Ναι από αυτόν θέλουμε να απαλλαγούμε και από τους «εθνομηδενιστές» που μας κυβερνούν από λάθος. Φωνή λαού … οργή Θεού … ακόμα κι αν δεν πιστεύεις!

Γιώργος Βαρδακώστας