Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Θρίλερ και Ανάσταση στον Βόλο: Γιατροί επανέφεραν στη ζωή ηλικιωμένο που βρέθηκε στο λιμάνι

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο χωρίς παλμούς και εισήχθη άμεσα στην αίθουσα ανάνηψης – Είχε προηγηθεί η ανάσυρσή του από δύο πυροσβέστες π...

Θρίλερ και Ανάσταση στον Βόλο: Γιατροί επανέφεραν στη ζωή ηλικιωμένο που βρέθηκε στο λιμάνι

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο χωρίς παλμούς και εισήχθη άμεσα στην αίθουσα ανάνηψης – Είχε προηγηθεί η ανάσυρσή του από δύο πυροσβέστες που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Παγασητικού

Κυριολεκτική ανάσταση χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο του Βόλου, στο οποίο σήμανε συναγερμός κατά την εισαγωγή ηλικιωμένου άντρα, ο οποίος νωρίτερα βρέθηκε να επιπλέει στο λιμάνι της πόλης, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες και ανασύρθηκε από δύο πυροσβέστες που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Παγασητικού.

Ο ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος κατά την πτώση στην θάλασσα φαίνεται να χτύπησε και το κεφάλι του, διασωληνώθηκε επί τόπου από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε διασωληνομένο στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου τον παρέλαβαν οι γιατροί και ανέλαβαν κυριολεκτικά να τον αναστήσουν αφού έφτασε χωρίς παλμούς.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές του e-Volos.gr, ακολουθήθηκε το λεγόμενο πρωτόκολλο, με τον ηλικιωμένο να δέχεται ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση), σε μία πραγματική μάχη των γιατρών με τον θάνατο από βέβαιο πνιγμό, την οποία τελικά κέρδισαν επαναφέροντάς τον κυριολεκτικά στην ζωή. Άμεσα, λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στον Αξονικό Τομογράφο, όπου δεν διαπιστώθηκε κάτι και ακολούθως η μεταφορά του για νοσηλεία υπό την στενή ωστόσο παρακολούθηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Ο ηλικιωμένος άντρας είναι αλβανικής καταγωγής και ηλικίας περίπου 62 με 65 ετών.