Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Περαστικοί έσωσαν μωρό που εγκαταλείφθηκε τυλιγμένο σε σακούλες

Μια παρέα που επέστρεφε από ένα πάρτι γενεθλίων στις Φιλιππίνες έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα νεογέννητο βρέφος, το οποίο είχε εγκαταλει...

Περαστικοί έσωσαν μωρό που εγκαταλείφθηκε τυλιγμένο σε σακούλες

Μια παρέα που επέστρεφε από ένα πάρτι γενεθλίων στις Φιλιππίνες έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα νεογέννητο βρέφος, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί στο δρόμο τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες. Η παρέα άκουσε το γοερό κλάμα του βρέφους κι ευτυχώς κατάφερε να το εντοπίσει έγκαιρα. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο που παρέλαβε το μωράκι.

Η συγκινητική στιγμή καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής αλλά και την κάμερα του κινητού ενός από τα μέλη της παρέας. Το ρεπορτάζ από τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα έγινε viral.


Το μωράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο πλαϊνό καλάθι μιας μοτοσικλέτας στην πόλη Καλουκάν. Οι γιατροί που το εξέτασαν εκτιμούν ότι πρέπει να είχε γεννηθεί λίγη ώρα πριν, αφού ήταν ακόμα καλυμμένο με αίματα από τον τοκετό και έφερε πάνω του τον ομφάλιο λώρο.

Επίσης οι γιατροί σημείωσαν ότι το οξυγόνο που λάμβανε στο σημείο όπου είχε εγκαταλεληφθεί ήταν πολύ περιορισμένο και -εάν οι περαστικοί σωτήρες του είχαν αργήσει να το βρουν έστω και λίγα λεπτά- ο θάνατός του θα ήταν βέβαιος.