Το σήμα του Antenna άλλαξε μετά το θάνατο του Μίνωα Κυριακού

Από τις 17:00 και μετά ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna εκπέμπει με το πρώτο του σήμα. Ως φόρο τιμής στον ιδρυτή του Antenna group, Μίνωα ...

Το σήμα του Antenna άλλαξε μετά το θάνατο του Μίνωα Κυριακού

Από τις 17:00 και μετά ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna εκπέμπει με το πρώτο του σήμα. Ως φόρο τιμής στον ιδρυτή του Antenna group, Μίνωα Κυριακού, το κανάλι του Αμαρουσίου από σήμερα ως την Τετάρτη θα εκπέμπει με το λογότυπο που βγήκε για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα.Τα συλλυπητήρια της με μια ανακοίνωση έστειλε και η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η ΕΙΤΗΣΕΕ θρηνεί την απώλεια του Μίνωα Κυριακού

Η οικογένεια της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, θρηνεί σήμερα την απώλεια του Μίνωα Κυριακού, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος της και φυσικά εκ των πρωτεργατών στη δημιουργία και την καθιέρωση της ελεύθερης τηλεόρασης και ραδιοφωνίας.

Ο Μίνωας Κυριακού αφήνει τεράστια παρακαταθήκη καθώς εργάσθηκε με πάθος, αυταπάρνηση και αφοσίωση για την ανάπτυξη και την πρόοδο της ελεύθερης τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, δείχνοντας το δρόμο στις επόμενες γενιές του κλάδου.

Εκφράζοντας τον βαθύτατο σεβασμό μας προς το πρόσωπο του Μίνωα Κυριακού καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας προς την οικογένειά του, αξίζει να τονισθεί η μεγάλη συνεισφορά του εκλιπόντος στην εγχώρια επιχειρηματικότητα και την ελληνική οικονομία.

Ωστόσο ο Μίνωας Κυριακού δεν στάθηκε μόνο εκεί. Το αίσθημα του καθήκοντος που τον διακατείχε τον οδήγησε στην ανάπτυξη έντονης δράσης άδολης προσφοράς, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αναμφισβήτητα το ήθος, o ακέραιος χαρακτήρας, το ελεύθερο πνεύμα, η διορατικότητα, η υπευθυνότητα και η προσφορά προς το συνάνθρωπο είναι στοιχεία που θα μας θυμίζουν πάντοτε την πολύχρονη δράση του Μίνωα Κυριακού σε κάθε τομέα στον οποίο δραστηριοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Σχετικές αναρτήσεις

Σήμα 2274010517791932967

Δημοσίευση σχολίου

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

Text Widget

Connect Us

item