Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Νεκροί και οι 18 αγνοούμενοι του δυστυχήματος στη Γερμανία

Δεκαοχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα τουριστικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουσή του με μια νταλίκα σε έναν αυτοκι...

Νεκροί και οι 18 αγνοούμενοι του δυστυχήματος στη Γερμανία

Δεκαοχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα τουριστικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουσή του με μια νταλίκα σε έναν αυτοκινητόδρομο στην γερμανική πολιτεία της Βαυαρίας, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι 18 αγνοούμενοι που επέβαιναν στο λεωφορείο σκοτώθηκαν στο δυστύχημα», ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές, με ανάρτησή τους στο Twitter.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 07:00 (τοπική ώρα, 08:00 ώρα Ελλάδας), όταν το τουριστικό λεωφορείο βρέθηκε σε μποτιλιάρισμα και έπεσε πάνω σε νταλίκα που προηγούνταν, κοντά στην πόλη Στάμπαχ, περίπου 90χλμ βορειοανατολικά της Νυρεμβέργης.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το λεωφορείο να πιάσει φωτιά και να καεί εντελώς. Τριάντα ακόμη επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά.

Οι ταυτότητες κάποιων επιβαινόντων μένει να εξακριβωθούν, αλλά η αστυνομία δεν πιστεύει ότι ξένοι υπήκοοι βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα, τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.