Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας τραυμάτισε με αεροβόλο τέσσερα παιδιά

'Ήταν σε έξαλλη κατάσταση  - Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα  Τέσσερα παιδιά τραυμάτισε άνδρας που λίγο με...

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας τραυμάτισε με αεροβόλο τέσσερα παιδιά

'Ήταν σε έξαλλη κατάσταση  - Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα 

Τέσσερα παιδιά τραυμάτισε άνδρας που λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα βγήκε σε έξαλλη κατάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού του και έβαλε εναντίον τους με αεροβόλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά είναι δεκαεξάχρονοι μαθητές φροντιστηρίου που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα του άνδρα, επί της οδού  Ελευθερίου Βενιζέλου 108 στη Νέα Σμύρνη.
Τρία από τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους τις επόμενες ώρες, ενώ το τέταρτο διαπιστώθηκε εξ αρχής ότι είχε επιπόλαια τραύματα από τα σκάγια του αεροβόλου.

Οι περίοικοι, έντρομοι, έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Μετά από λίγα λεπτά, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν επί τόπου, μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον δράστη που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση για άγνωστο λόγο. Αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης και ερευνάται τί τον ώθησε στην πράξη του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι Συριακής καταγωγής που έχει πολιτογραφηθεί εδώ και λίγα χρόνια. 

Έλεγχος στο σπίτι του δράστη για άλλα όπλα - Μαζί και ο 38χρονος

Πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί μαζί με τον δράστη, έφτασαν στο διαμέρισμα που μένει ο 38χρονος άνδρας, προκειμένου να ελέγξουν εάν υπάρχουν κι αλλά όπλα. Για τον λόγο αυτό περιμένουν να έρθει και εισαγγελέας, ενώ ο δράστης ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός που πυροβόλησε τους μαθητές.

Ο ύποπτος 38χρονος κατά τη μεταφορά του από την αστυνομία


Το αεροβόλο το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε για να πυροβολήσει τα τέσσερα παιδιά


Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου Τάσος Αμπινίσης μίλησε ptotothema.gr «Από την πολυκατοικία που είναι πιο δίπλα από το φροντιστήριο στον 2ο όροφο, περίπου το μεσημέρι βγήκε έξω κάποιος κύριος, προφανώς μάλλον είχε αεροβόλο όπλο και άρχισε να ρίχνει στον κόσμο. Τέσσερις μαθητές από το δικό μου φροντιστήριο τραυματίστηκαν, άλλοι στην πλάτη , άλλοι στον αυχένα. Ενημερώθηκαν οι γονείς και τα πήγαν στο νοσοκομείο. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία ήρθε. Αρχικά χτυπούσαν για να μπουν και ο συγκεκριμένος κύριος δεν άνοιγε. Βρήκαμε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και μέσα από αυτόν βρήκαμε τα στοιχεία του πατέρα του κυρίου που πυροβόλησε για να ανοίξει. Από εκεί και πέρα ακολουθήθηκε η διαδικασία της αστυνομίας. Είναι Σύρος και από ότι είπαν οι γονείς του που ειδοποιήθηκαν και ήρθαν έχει προβλήματα από τον πόλεμο». 

Δείτε τι λέει ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου  


Ο Κωνσταντίνος Σταματούκος, κάτοικος της περιοχής που μένει στην διπλανή πολυκατοικία ανέφερε στο protothema.gr « Εκείνη την ώρα κοιμόμουν. Βγήκε η γυναίκα μου έξω και μου είπε να βγω επειδή ακούστηκαν πυροβολισμοί. Βγήκαμε και είδαμε την αστυνομία που έλεγε στα παιδιά να μην πλησιάζουν και να μπουν στο φροντιστήριο. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν ότι ήταν ο διπλανός. Δεν τον γνωρίζω, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, παρόλο που μένω χρόνια εδώ. Πηγαίνουν και τα εγγόνια μου σε αυτό το φροντιστήριο και ανησύχησα. Μαζεύτηκε κόσμος. Μετά από ώρα τον κατέβασαν και τον έβαλαν στο περιπολικό. 

Δείτε τι λέει ένοικος της διπλανής πολυκατοικίας