Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Όχι κύριε Μάρδα, δεν κουραστήκαμε από τα μέτρα αλλά από εσένα και την παρέα σου

Καλά, ηλίθιοι είσαστε όλοι εκεί στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Εκτός κι αν παίρνετε ληγμένα. Δεν μας φτάνουν τα χίλια μύρια προβλήματά μας, έχουμε κάθε ...

Όχι κύριε Μάρδα, δεν κουραστήκαμε από τα μέτρα αλλά από εσένα και την παρέα σου
Καλά, ηλίθιοι είσαστε όλοι εκεί στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Εκτός κι αν παίρνετε ληγμένα. Δεν μας φτάνουν τα χίλια μύρια προβλήματά μας, έχουμε κάθε φορά και μία παπαριά, εεε … συγνώμη ένα ευφυολόγημα ήθελα να πω, που ξεστομίζει κάποιος από εσάς.

Πριν ξεχάσουμε το προηγούμενο, έρχεται το επόμενο. Δεν μας έφταναν οι πρόσφυγες-επενδυτές, τώρα έχουμε και νέες εξυπνάδες.

Πράγματι ξεσκιστήκατε στη διαπραγμάτευση. Από τα «Go back Mrs Merkel» πήγατε στο «Yes, yes, yes Mrs Merkel». Έτσι ξέρω και εγώ να διαπραγματεύομαι. Τι χειρότερο δηλαδή θα μας έκαναν οι προηγούμενοι;

Θα σκίζατε τα μνημόνια και αντί γι’ αυτό σκίσατε και συνεχίζετε να σκίζετε εμάς. Δεν προλαβαίνουμε να αγοράζουμε χαρτί υγείας.

Δε θέλουμε τη συμπόνια σας κύριε Μάρδα και κύριε Ξυδάκη, δε θέλουμε τη συμπόνια κανενός. Θέλουμε μόνο να μας αδειάσετε τη γωνιά. Σκουπίστε τα δάκρυά σας, σκουπίστε και τα σάλια σας και άντε γεια.

Οπωσδήποτε όμως η τελευταία εξυπνάδα του κυρίου Μάρδα, που είναι και αφορμή για το κείμενο αυτό, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη.

«Σαφώς ο κόσμος κουράστηκε αλλά για να σηκωθεί ένα τρένο και να μπει σε μια άλλη σιδηροτροχιά θέλει χρόνο»

Το θέμα όμως είναι, ποια σιδηροτροχιά είναι η σωστή; Και άντε και μπήκαμε. Εσείς μέσα στο τρένο κι εμείς από πίσω να σπρώχνουμε; Και καλό είναι να αποφεύγετε μεταφορές, που περιλαμβάνουν τρένα, γιατί δημιουργούνται περίεργοι συνειρμοί. Άκου να δεις τι θυμήθηκα.

Γίνεται ένα όργιο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με πολλές γυναίκες και  πολλούς άνδρες.
Ξαφνικά φωνάζει κάποιος:
- Ρε παιδιά να οργανωθούμε.
Κανένας δεν του δίνει σημασία.
Μετά από λίγο πάλι:
- Ρε παιδιά να οργανωθούμε.
Πάλι τον αγνοούνε, όμως αυτός συνεχίζει
- Ρε παιδιά να οργανωθούμε. Μέχρι τώρα έφαγα 5 και δεν έριξα ούτε έναν...

Κοίτα να δεις! Έτσι ακριβώς αισθάνομαι. Μέχρι τώρα έφαγα 5 και δεν έριξα ούτε έναν. Κι αν παραμείνω στο όργιο, θα φάω κι άλλους 5 και εννοείται ότι δεν θα ρίξω ούτε έναν. Αποχωρώ λοιπόν από τα όργιο και σας περιμένω έξω στο φως, για να βλεπόμαστε κιόλας.

Go back εσύ κύριε Μάρδα. Go back and find yourself a hole in the ground. Go back και πάρε μαζί και τους ζάμπλουτους συντρόφους σου. Ξεκινήστε όλοι μαζί ομαδικές συνεδρίες. Αναλύστε το «Κεφάλαιο» του Μαρξ και μόλις φτάσετε στο κεφάλαιο με τους οίκους αξιολόγησης, ρωτείστε τον Ευκλείδη. Θα σας εξηγήσει αυτός.

Βάλτε μόνοι το τρένο στις ράγες και ξεκινήστε. Διαφορετικά το τρένο αυτό θα γίνει για σας το Εξπρές του Μεσονυχτίου.

Ο ανεκδιήγητος