Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ο ιδιοκτήτης… συνέλαβε τον επίδοξο κλέφτη στο Βόλο!

Ο 34χρονος έγινε πυρ και μανία βλέποντας τον 41χρονο εισβολέα να απομακρύνεται τρέχοντας και κρατώντας στα χέρια του το ηλεκτρικό του δ...

Ο ιδιοκτήτης… συνέλαβε τον επίδοξο κλέφτη στο Βόλο!

Ο 34χρονος έγινε πυρ και μανία βλέποντας τον 41χρονο εισβολέα να απομακρύνεται τρέχοντας και κρατώντας στα χέρια του το ηλεκτρικό του δράπανο

Λάθος πόρτα… άνοιξε ο επίδοξος διαρρήκτης που προσπάθησε να τρυπώσει σε μια αποθήκη στον Βόλο, βρίσκοντας ξεκλείδωτη την είσοδο. Μόλις άρχισε να κλέβει ό,τι υπήρχε μέσα, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του δεν… χάριζε κάστανα!

Ο 34χρονος έγινε πυρ και μανία βλέποντας τον 41χρονο εισβολέα να απομακρύνεται τρέχοντας και κρατώντας στα χέρια του το ηλεκτρικό του δράπανο που είχε κλέψει μαζί με έναν ηλεκτρικό τροχό και ένα αλυσοπρίονο! Έτσι, ανέλαβε να τον… συλλάβει ο ίδιος, πράγμα που κατάφερε μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη.

Αμέσως μετά, ενημέρωσε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για κλοπές. Ο 41χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.