Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Τρίβει τα χέρια του ο Αλεξιάδης: 100 δόσεις τέλος!!

Κοιτάξτε πόσο χαρούμενος είναι.  «Δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια ρυθμίσεις των 100 δόσεων» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κ...

Τρίβει τα χέρια του ο Αλεξιάδης: 100 δόσεις τέλος!!
Κοιτάξτε πόσο χαρούμενος είναι. 
«Δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια ρυθμίσεις των 100 δόσεων» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και κάλεσε τους πολίτες είτε να εξυπηρετούν τις οφειλές τους είτε να ενταχθούν σε κάποια από τις υπάρχουσες ρυθμίσεις (των 12 ή 24 δόσεων).

Έτσι είναι. Έχει δίκιο ο Αλεξιάδης. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;

«Αν δεν έχουν ψωμί οι πολίτες, ας φάνε παντεσπάνι». 

Αυτό το είπε η Μαρία Αντουανέτα, όχι ο Αλεξιάδης. Εν τούτοις δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Σύμφωνα με την αριστερή λογική του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, αν δεν μπορούν οι πολίτες να πληρώσουν σε 100 δόσεις, ας πληρώσουν σε 12 ή 24!!! 

Όμως για να είναι κάποιος τόσο σπουδαίος οικονομολόγος, δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει. Αντί να κοιτάξει κύριε Αλεξιάδη μήπως τις 100 δόσεις τις κάνεις 200 για να μπορεί ο κοσμάκης να πληρώνει, εσύ απλά τις καταργείς;

Είναι σαν το φοιτητικό επίδομα. Ο νόμος προβλέπει ότι το δικαιούται κανείς εφόσον έχει εισόδημα μέχρι 30.000 € προσαυξημένο κατά 3.000 € για κάθε παιδί. αν όμως έχει ακίνητη περιουσία πάνω από 200 τ.μ. (επειδή λόγου χάρη έτυχε να έχεις και ένα ακατοίκητο σπίτι στο χωριό), η οποία δεν σου αποφέρει κανένα έσοδο, τότε ακόμα και 10.000 € εισόδημα να έχεις δεν δικαιούσαι το επίδομα.

Δηλαδή με 30.000 € εισόδημα, χρειάζεσαι βοήθεια για να σπουδάσεις το παιδί, αλλά με 10.000 € είσαι πλούσιος, εκπρόσωπος του κεφαλαίου σα να λέμε.

Μπράβο κύριοι του ΤΣΙ.ΡΙΖ.Α. Γι' αυτό σας ψήφισε ο κοσμάκης. Για να πει το ψωμί, ψωμάκι!