Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Welcome to Greece. We hope you 'll come back with your mouslim friends

Ορφέας resort (Κορινός Πιερίας) Κάπως έτσι θα είναι λογικά ο Παράδεισος. Ειδικά όταν έρχεσαι από την Ειδομένη. Λείπουν βέβαια οι παρθέ...

Welcome to Greece. We hope you 'll come back with your mouslim friends
Ορφέας resort (Κορινός Πιερίας)
Κάπως έτσι θα είναι λογικά ο Παράδεισος. Ειδικά όταν έρχεσαι από την Ειδομένη. Λείπουν βέβαια οι παρθένες, υπάρχει όμως άφθονο ρύζι. Προσοχή όμως. Επειδή το Αφγανιστάν δεν έχει θάλασσα, οι "τουρίστες", που καταλύουν στο ξενοδοχείο resort σας, δεν θα ξέρουν μπάνιο. Γι' αυτό μην τους αφήνετε χωρίς επιτήρηση στην πισίνα. Τώρα θα μου πεις πώς πέρασαν το Αιγαίο; Ο Αλλάχ είναι μεγάλος απ' ότι φαίνεται.

Κάποια στιγμή τα λεφτά της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. θα τελειώσουν. Και τότε θα πρέπει να έρθουν οι κανονικοί τουρίστες, οι οποίοι στο μεταξύ θα έχουν πετάξει προς Τουρκία μεριά, που δεν έχει 24% Φ.Π.Α. Και τότε ούτε ο Αλλάχ δεν σας σώζει.   

Οι φωτογραφίες, για όποιον αναρωτιέται είναι από τον επίγειο Παράδεισο στον Κορινό Πιερίας, όπου έχουν καταλύσει οι Αφγανοί "πρόσφυγες". Τους ευχόμαστε καλή διαμονή στην Πιερία και τους παρακαλούμε να προσπαθήσουν να μη μετατρέψουν όλους εμάς τους υπόλοιπους σε μετανάστες.

Αα, και κάτι άλλο. Απειλές και μαγκιές κύριοι στη χώρα σας.


Δείτε ακόμη