Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Η μεγάλη απάτη! - Εκλογές για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανονικά θα διεξαχθούν αύριο, Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια, με...

Η μεγάλη απάτη! - Εκλογές για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανονικά θα διεξαχθούν αύριο, Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια, με τη συμμετοχή των ψηφοδελτίων όλων των παρατάξεων και όλων των υποψηφίων! 
Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις προσωρινής διαταγής για την αναστολή της εκτέλεσης των υπουργικών αποφάσεων που αφορούσαν στη διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και στις πράξεις ανακήρυξης υποψηφίων.
Επιπλέον η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα απέρριψε το αίτημα συνδικαλιστών εκπαιδευτικών για έκδοση προσωρινής διαταγής, για να ανασταλεί η διεξαγωγή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, κρίνοντας ότι δεν προκαλείται κίνδυνος για τα προσωπικά δεδομένα, ούτε και πλήττονται τα δικαιώματα ψηφοφόρων και εκλογέων.
Ωστόσο, η μεγάλη απάτη έγκειται στο γεγονός ότι οι κομματικές παρατάξεις καλούν τους εκπαιδευτικούς σε αποχή, διαμηνύοντας παντού ότι έχουν αποσυρθεί όλα τα ψηφοδέλτια, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, και παράλληλα μέσα στη σύγχυση που έχουν προκαλέσει, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να ενημερώσουν τηλεφωνικά τους κομματικούς ψηφοφόρους, να ψηφίσουν κανονικά, ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό μπορούν να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα των εκλογών.
Όταν έχεις να κάνεις με ψεύτες, καιροσκόπους και απατεώνες δεν μπορεί να υπάρχει κανένας εφησυχασμός. Η αποχή από τις εκλογές θα αποτελέσει τεράστια ήττα για τον κλάδο και τεράστια νίκη του κομματικού συνδικαλισμού, που επιχειρεί να χειραγωγήσει και να παραπλανήσει την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών, που επιθυμούν να υπάρχουν πραγματικά ανεξάρτητοι αιρετοί στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Για το λόγο αυτό συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2020, που θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μέσω της «Ψηφιακής Κάλπης Ζευς». Τις σχετικές οδηγίες έχετε λάβει σε email, που έχει αποσταλεί από τον αποστολέα Zeus Elections <elections@minedu.zeus.grnet.gr>. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα email, αναζητήστε τα στα ανεπιθύμητα (spam). Αν και εκεί δεν τα βρείτε, επικοινωνήστε με την εφορευτική επιτροπή, είτε τηλεφωνικώς στο 6948889899, είτε μέσω email στο tkarts@gmail.com.
Στηρίζουμε για το ΠΥΣΔΕ Πιερίας το μοναδικό ενιαίο και πραγματικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ και για το ΑΠΥΣΔΕ και το ΚΥΣΔΕ τα ψηφοδέλτια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, που αποτελούν τη μοναδική πραγματικά ανεξάρτητη και ακομμάτιστη φωνή.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Ενιαίο Ακομμάτιστο Ψηφοδέλτιο
Υποψήφιοι για Π.Υ.Σ.Δ.Ε. - Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. - Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.
 
Αϊναλής Παντελής 
Αντώνογλου Πανωραία 
Αράπη Άννα 
Βαρδακώστας Γεώργιος 
Βαρδακώστας Παναγιώτης 
Βλαχοβασίλη Θεοδώρα 
Δημόπουλος Δημήτριος 
Ζιάρας Κωνσταντίνος 
Ζιώγα Όλγα 
Καραδήμος Βασίλειος 
Καρατζίδου Παναγιώτα 
Κοκκίνου Μαρία 
Κολόμβας Ιωάννης 
Κοτσαφτίκη Αικατερίνη 
Κουκάρας Πολυχρόνης 
Κώστογλου Δημοσθένης 
Μακροβασίλης Βασίλειος 
Μαντονίτσα Ευδοκία 
Μανώλης Ιωάννης 
Μαργαριτίδης Ανέστης 
Μιχαηλίδου Χριστίνα 
Μπουλούμης Δημήτρης 
Μπουρσανίδου Φωτεινή 
Παπαϊωάννου Γεώργιος 
Πουσπουρίκα Ευαγγελία 
Σεϊταρίδης Βασίλειος 
Σόπογλου Απόστολος 
Τζήκας Αστέριος 
Τσουλφά Κυριακή 
Χατζηαντωνιάδης Γεώργιος 


Αγαπητή/έ συναδέλφισσα/ε,

Το ερχόμενο Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 καλούμαστε να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας για το ΠΥΣΔΕ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν  από τις 9πμ έως 5μμ, με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων αφού δεν έγινε δεκτή η απόσυρση των ψηφοδελτίων τους. Παρά το μεγάλο προβληματισμό για το αδιάβλητο του συστήματος με το οποίο καλούμαστε να ψηφίσουμε, γνωρίζουμε καλά πως το διαδίκτυο ήρθε για να μείνει (αυτό εμείς οι εκπαιδευτικοί το βιώσαμε την άνοιξη που μας πέρασε) και πως πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει η φωνή των συναδέλφων στην επόμενη σύνθεση του ΠΥΣΔΕ. Η αποχή δεν είναι λύση. Ίσως μάλιστα να είναι και βολική. Το Σεπτέμβριο κάποιοι από μας θα πρέπει να συμπληρώσουμε ωράρια, να μετακινηθούμε, να πάρουμε απόσπαση, να πάμε σε δύο ή και περισσότερα σχολεία. Τότε λοιπόν θα πρέπει να έχουμε εκλεγμένους εκπροσώπους  που να εκφράζουν και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των συναδέλφων και όχι μόνον το συμφέρον της υπηρεσίας.
Ζυγίζοντας, λοιπόν, τα δεδομένα αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με μια παράταξη που είναι ελεύθερη από κομματικούς χρωματισμούς και δε νιώθει υπόλογη σε κανέναν παρά μόνο στον ίδιο τον εκπαιδευτικό. Γι’ αυτό σου ζητώ να αφιερώσεις 5 λεπτά το Σάββατο για να ψηφίσεις και να στηρίξεις την Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών. Είμαι σίγουρη πως στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, που έχω την τιμή να συμμετέχω, θα βρεις αξιόλογους μαχόμενους εκπαιδευτικούς που τους συναντάς στις αίθουσες των σχολείων που υπηρέτησες και υπηρετείς.
Σου στέλνω συναδελφικούς χαιρετισμούς και την ελπίδα ενός καλύτερου και δικαιότερου εκπαιδευτικού συστήματος.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Κοτσαφτίκη