Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Νέοι Διευθυντές σε 2 ΓΕΛ της Πιερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡ...

Νέοι Διευθυντές σε 2 ΓΕΛ της Πιερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
 της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

Συνεδρίαση του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ της 01-09-20 

Θέμα: Τοποθέτηση σε κενούμενη θέση Διευθυντή/ντριας του ΓΕΛ Λεπτοκαρυάς και του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης.

Λαμβάνοντας υπόψη τη λίστα με τα μόρια των υποψήφιων Διευθυντών των προηγουμένων κρίσεων του 2017 και τις αντίστοιχες δηλώσεις προτίμησης σχολείων, προτάθηκαν ομόφωνα από το διευρυμένο συμβούλιο:
1) για τη θέση του Διευθυντή του 3ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης ο κ. Παντελίδης Ιωάννης,
2) για τη θέση του Διευθυντή του ΓΕ.Λ. Λεπτοκαρυάς ο κ. Τσιότσιος Πέτρος.

Η απόφαση για τον ορισμό των παραπάνω Διευθυντών θα εκδοθεί άμεσα από τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Ευχόμαστε στους νέους Διευθυντές στο έργο τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ, ο αιρετός της Κ.Ε.Ε. έθεσε το παρακάτω θέμα:
Στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Πιερίας την προηγούμενη Δευτέρα 27-8-2020 αναρτήθηκε η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών για τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά, όπου αναφέρονταν κατά λέξη τα εξής:

«Σας ανακοινώνουμε τον Τροποποιημένο Πίνακα Λειτουργικών Κενών και Πλεονασμάτων του ΠΥΣΔΕ Πιερίας μετά τις τοποθετήσεις των υπεραρίθμων εκπαιδευτικών, τον Πίνακα λειτουργικών κενών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και τα κενά σε ΣΜΕΑΕ για τους κλάδους ΠΕ02 και ΠΕ11 και καλούμε τους μόνιμους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, τους αποσπασμένους από άλλο ΠΥΣΔΕ και τους αποσπασμένους σε ΣΜΕΑΕ να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης, από την ανακοίνωση των κενών έως και την Τρίτη 01-09-2020 και ώρα 23.59 μ.μ. μέσω του ηλεκτρονικού Συστήματος Αθηνά. Οι εκπαιδευτικοί να ενημερωθούν ενυπόγραφα από τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων την 1η Σεπτεμβρίου».

1) Στην παραπάνω ανακοίνωση δεν αναφερόταν ότι στην ίδια προθεσμία έπρεπε να γίνουν και οι αιτήσεις απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ, με αποτέλεσμα να γίνουμε δέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων από συναδέλφους, που ζητούσαν να πληροφορηθούν για τις προθεσμίες κατάθεσης αιτήσεων απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ. 

2) Επειδή συνεχίζουν να διαπιστώνονται λάθη στα κενά που έχουν δοθεί από τις σχολικές μονάδες, όσοι συνάδελφοι έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους, το έχουν κάνει επί λανθασμένων κενών και πιθανώς να θέλουν να υποβάλλουν τροποποιητική δήλωση.

Για τους λόγους αυτούς ο αιρετός της Κ.Ε.Ε. ζήτησε να βγει νέα ανακοίνωση και να δοθεί παράταση στην προθεσμία. 

Στο άκουσμα του αιτήματος, ο αιρετός της ΔΑΚΕ έγινε έξαλλος και απαίτησε να μην συζητηθεί κανένα άλλο θέμα εκτός από το ένα και μοναδικό, που βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη, όπως και έγινε!

Καινούργια ανακοίνωση δεν βγήκε, αντίθετα τροποποιήθηκε η προηγούμενη, χωρίς φυσικά να αλλάξει η προθεσμία! Εννοείται ότι κάποιος που διαβάζει μια ανακοίνωση στη σελίδα της Διεύθυνσης δεν μπαίνει κάθε τρεις και λίγο στην ίδια ανακοίνωση, προκειμένου να δει αν η ανακοίνωση έχει αλλάξει. Το αποτέλεσμα είναι αρκετοί συνάδελφοι να μην έχουν ενημερωθεί για την σημερινή καταληκτική προθεσμία και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορέσουν να καταθέσουν αίτηση απόσπασης.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά. Να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, όχι τόσο λόγω κορωνοϊού, όσο επειδή επιστρέφουμε με γοργά βήματα στο σκοτεινό παρελθόν πριν το 2013. Να είστε σίγουροι ότι θα παλέψουμε με ότι μέσα διαθέτουμε, προκειμένου να μην χαθούν όσα με τόσο κόπο κατακτήθηκαν. 



ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ 
τηλ. 6940044993

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6930478469

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών