Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Αναδρομική διεκδίκηση επιδομάτων

Συναδέλφισσες-φοι Κατόπιν επικοινωνίας με τον δικηγόρο κ. Νατσιό Γεώργιο σχετικά με την αναδρομική διεκδίκηση των επιδομάτων-δώρων...

Αναδρομική διεκδίκηση επιδομάτων

Συναδέλφισσες-φοι

Κατόπιν επικοινωνίας με τον δικηγόρο κ. Νατσιό Γεώργιο σχετικά με την αναδρομική διεκδίκηση των επιδομάτων-δώρων και εν αναμονή εξελίξεων προτείνουμε να αναβάλλετε για λίγες ημέρες την κατάθεση των αγωγών για τους εξής λόγους:

Α) Μέσα στον Φλεβάρη αναμένεται από την ολομέλεια του Σ.Τ.Ε η απόφαση για την αντισυνταγματικότητα των περικοπών των επιδομάτων, οπότε θα εκτιμήσετε με μεγαλύτερη σιγουριά για το αν πρέπει να καταθέσετε αγωγή ή όχι και

Β) Ως μέλη της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών, που σας εκπροσωπούμε και στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε., θα καταθέσουμε πρόταση, με την οποία θα αιτούμαστε από το συμβούλιο την κάλυψη των εξόδων των αγωγών από το συνδικάτο για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, όταν το νέο Δ.Σ. συσταθεί σε σώμα.

Επομένως εντός ολίγων ημερών θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση, που θα περιλαμβάνει τις απαραίτητες αιτήσεις και πληροφορίες.

 Επίσης επισημαίνουμε πως όσοι υπέβαλλαν σχετικές αγωγές στο παρελθόν θα χρειαστεί να καταθέσουν μόνο για την τελευταία διετία.

Τέλος, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σας αναφέρουμε πως λειτουργούμε καθαρά συμβουλευτικά για τους συναδέλφους, που μας υπέβαλλαν σχετικά ερωτήματα καθότι το συγκεκριμένο θέμα δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές μας, οπότε όποιος συνάδελφος επιθυμεί να καταθέσει αγωγή άμεσα και σε άλλο δικηγορικό γραφείο είναι δική του επιλογή. 

Με εκτίμηση

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
και μέλος του Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε.
τηλ. 6947842040

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
αιρετό αναπληρ. μέλος του ΠΥΣΔΕ
και μέλος του Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε.
τηλ. 6930478469


Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών