Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ευχαριστήριο μήνυμα των αιρετών της ΚΕΕ Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου

Αγαπητοί συνάδελφοι-σσες Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την μεγάλη τιμή, που μας κάνατε με την ψήφο σας, αναδεικνύοντας την Κίνηση Ελ...

Ευχαριστήριο μήνυμα των αιρετών της ΚΕΕ Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου

Αγαπητοί συνάδελφοι-σσες

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την μεγάλη τιμή, που μας κάνατε με την ψήφο σας, αναδεικνύοντας την Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών για άλλη μία φορά ως πρώτη δύναμη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, για την ανάδειξη των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Ο κλάδος απέδειξε για άλλη μία φορά ότι ξέρει να αξιολογεί, να κρίνει και να επιβραβεύει το έργο και τη συμπεριφορά του κάθε υποψήφιου, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε αντικειμενικό δάσκαλο.

Η πολύ μεγάλη διαφορά ψήφων της ΚΕΕ από όλες τις κομματικές παρατάξεις στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους συνδικαλιστές, ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων επιθυμεί την ενότητα του κλάδου, η οποία μπορεί να έρθει με το ενιαίο ψηφοδέλτιο, τον έντιμο, ηθικό και ειλικρινή προεκλογικό αγώνα, με τον οποίο ο καθένας θα κρίνεται όχι μόνο από τα όμορφα λόγια του αλλά και από τη συνέπεια των πράξεών του.

Η ηθική ικανοποίηση που λάβαμε από το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, μας δίνει την ψυχική δύναμη που απαιτείται για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο, που μας αναθέσατε με την ψήφο σας πριν από έξι χρόνια και σας υποσχόμαστε άλλη μία φορά ότι θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε δυναμικά στα δίκαια αιτήματά σας, έχοντας ως γνώμονα το καλό όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας, να βελτιώνουμε καθημερινά τη λειτουργία του συμβουλίου και να σας ενημερώνουμε ακόμη και για θέματα, που δεν ανήκουν στις αρμοδιότητες των αιρετών.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους τους συναδέλφους, που μας τίμησαν βάζοντας το όνομά τους στο ψηφοδέλτιό μας και προσφέροντας με κάθε μέσο στον αγώνα της Κίνησής μας, με ανιδιοτέλεια και πάντα για το καλό του κλάδου. Αυτό αν και σε πολλούς φαντάζει ως κάτι πολύ απλό όλοι έχουμε καταλάβει μετά από τον παρασκηνιακό πόλεμο, που βιώσαμε μετά από δέκα εκλογικές αναμετρήσεις, ότι τελικά απαιτείται ηρωισμός για να συμμετέχεις σε ένα Ενιαίο Ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο.


Με εκτίμηση

Μπουλούμης Δημήτρης
Βαρδακώστας Γιώργος


όποιος ελεύθερα συλλογάται … συλλογάται καλά