Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Επείγον! Αίτηση για την καταβολή επιδομάτων-δώρων

Αγαπητοί συνάδελφοι-ισσες Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την αίτηση για την καταβολή επιδομάτων-δώρων , ότι θα πρέπει να π...

Επείγον! Αίτηση για την  καταβολή επιδομάτων-δώρων

Αγαπητοί συνάδελφοι-ισσες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την αίτηση για την καταβολή επιδομάτων-δώρων, ότι θα πρέπει να προβείτε στις εξής ενέργειες:

Α) Να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση, στην οποία πρέπει να προσέξετε ώστε να αναγράφεται στο κείμενό της ο νόμος 4354/2015 και όχι ο νόμος 4324/2015, που αναγράφεται λανθασμένα σε κάποια έντυπα, που έχουν αποσταλεί στα σχολεία.

Β) Η αίτηση πρέπει να απευθύνεται προς το Δ/ντή Β΄/θμιας Εκπ/σης.

Γ) Να συγκεντρωθούν οι αιτήσεις στις σχολικές μονάδες και να αποσταλούν στη Δ/νση Β΄/θμιας Εκπ/σης με διαβιβαστικό, στο οποίο θα αναγράφονται τα ονόματα όλων των αιτούντων εκπ/κών, ώστε να καταστεί πιο εύκολη η πρωτοκόλληση τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Ακολουθεί η σχετική αίτηση διορθωμένη.


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ

Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ....................

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Του/Της ……………….................................................................................του ................................. κατοίκου................................,οδός....................................................... υπαλλήλου.......................................................................... (αναγράφονται πλήρη στοιχεία θέσεως που υπηρετεί).
_________

Με την παρούσα αίτηση ζητώ να μου καταβληθούν τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας, για το χρονικό διάστημα 2013-2018, λόγω του ότι καταργήθηκαν αντισυνταγματικώς με τις διατάξεις των ν.4093/2012 και ν.4354/2015, επιφυλασσόμενος για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μου.
Κατερίνη ......../......../2018
Ο αιτών / Η αιτούσα





ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ 
τηλ. 6940044993

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6930478469

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών