Νεκρός βρέθηκε ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής Anthony Bourdain

Νεκρός βρέθηκε ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής Anthony Bourdain

Νεκρός βρέθηκε ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής Anthony Bourdain που αυτοκτόνησε στα 61 του χρόνια.

Έγινε ιδιαιτέρως γνωστός από το Travel Channel, και την εκπομπή «Anthony Bourdain: No Reservations». Το άψυχο σώμα του βρήκε ο στενός φίλος του, γάλλος σεφ, Eric Ripert.

Έκανε πολλά περισσότερα από το απλώς να ταξιδεύει σε διάφορες χώρες, δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα. Ξετρυπώνει τις μυστικές γωνιές που τρώνε «εκείνοι που ξέρουν», δεν φοβάται να γνωρίσει πραγματικά την κουλτούρα του μέρους που επισκέπτεται και δοκιμάζει τα πάντα. 

Ο Bourdain βρισκόταν στη Γαλλία, όπου εργαζόταν για ένα επερχόμενο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς του CNN. Ο στενός φίλος του Eric Ripert, Γάλλος σεφ, συνειδητοποίησε ότι ο Bourdain δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις του ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο σήμερα το πρωί. 

"Με μεγάλη μας θλίψη επιβεβαιώνουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Anthony Bourdain", ανέφερε το CNN την Παρασκευή. "Η αγάπη του για την περιπέτεια, τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και το ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή, τα ταλέντα του οποίου δεν μας έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή".

H αυτοκτονία του διάσημου σεφ διαδέχθηκε την αυτοκτονία της σχεδιάστριας Kate Spade πριν μόλις μερικές μέρες. 

Η αυτοκτονία στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα φαινόμενο που με τα χρόνια αυξάνεται. Τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών δημοσίευσαν έρευνα την Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία τα ποσοστά αυτοκτονιών αυξήθηκαν κατά 25% στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είκοσι πέντε κράτη γνώρισαν αύξηση των αυτοκτονιών έως και 30% τα τελευταία χρόνια.

Σχετικές αναρτήσεις

Κόσμος 346673160285540229

Δημοσίευση σχολίου

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

item