Ποια ημέρα της εβδομάδας είναι η πιο δημοφιλής για σεξ;

Ποια ημέρα της εβδομάδας είναι η πιο δημοφιλής για σεξ;

Σίγουρα κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ορέξεις. Αυτές έχουν τις μέρες τους και τις ώρες τους. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ζευγάρια, όπου εκεί οι ορέξεις πρέπει να συμπέσουν.

Παρολ’ αυτά μια νέα έρευνα δείχνει πως για τους περισσότερους υπάρχει κάτι κοινό όσον αφορά στο σεξ. Αυτή η έρευνα λοιπόν ανακάλυψε πως η πιο δημοφιλής ώρα για σεξ είναι λίγο πριν της 22:30 το βράδυ του Σαββάτου (για την ακρίβεια 22:24!). Κι αυτό γιατί το Σάββατο είναι συνήθως μια ξεκούραστη μέρα, οπότε το βράδυ του μπορεί να γίνει ρομαντικό, με ένα δείπνο και λίγο κρασί μπροστά από την τηλεόραση.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα «The Sun», με το 42% των ζευγαριών που πήρε μέρος, να δηλώνει πως γενικότερα το Σάββατο είναι η αγαπημένη τους μέρα για σεξ. Η Κυριακή ήρθε δεύτερη με 26% και η Παρασκευή τρίτη με 22%.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, τέταρτη έρχεται η Τετάρτη, πέμπτη η Πέμπτη, έκτη η Τρίτη και τελευταία, με πολύ διαφορά, η Δευτέρα. Η έρευνα έγινε με πρωτοβουλία IllicitEncounters.com. Σε αυτήν επίσης διαπιστώθηκε πως ο αυθορμητισμός εξαφανίζεται σιγά σιγά, λόγω της πολυάσχολης ζωής των ζευγαριών, αφού το 45% των ανθρώπων δήλωσαν πως προγραμματίζουν τις συνευρέσεις τους με το έτερον τους ήμισυ.

Σχετικές αναρτήσεις

Life 889731857794146552

Δημοσίευση σχολίου

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

item