Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Οι ηλίθιοι και οι ... πανηλίθιοι

Ο λόγος για σχολική παράσταση. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές όμως βρίσκονται ανάμεσα στους θεατές. Και εξηγούμε: Η παράσταση αρχί...

Οι ηλίθιοι και οι ... πανηλίθιοι

Ο λόγος για σχολική παράσταση. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές όμως βρίσκονται ανάμεσα στους θεατές. Και εξηγούμε:

Η παράσταση αρχίζει στις 8:00 μ.μ. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι όμως νομίζουν ότι πρόκειται για χορό σαν κι αυτούς που πηγαίνουν προεκλογικά για να σφίξουν χέρια και να πάρουν ψήφους, χωρίς όμως να πληρώσουν είσοδο.

Όπως συνηθίζεται, η μπροστινή σειρά των "επισήμων" είναι άδεια περιμένοντας τους V.I.P.s. Η παράσταση ξεκινά και μιας και η μπροστινή σειρά είναι άδεια, κάποιοι πιτσιρικάδες βρίσκουν αφορμή για να κάτσουν "πρώτο τραπέζι πίστα".

Ο "επίσημος" Νο 1 φτάνει με 10 λεπτά καθυστέρηση και βρίσκει άδεια μόνο την τέρμα αριστερά μπροστινή θέση. "Δεν θα είμαστε καλά" σκέφτεται. "Εγώ ο επίσημος να κάτσω στην άκρη;". Στριφογυρνάει από δω, στριφογυρνάει από κει και το παίρνει απόφαση. Σηκώνει έναν από τους πιτσιρικάδες και μετακινείται δίπλα στους υπόλοιπους επισήμους. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για δημοτικό άρχοντα, που έχει συλληφθεί από το φωτογραφικό φακό να παρκάρει την τζιπάρα του μπροστά από την Αγία Παρασκευή προκειμένου να πάει σε γάμο χωρίς να χρειαστεί να περπατήσει ούτε 5 μέτρα!

Μετά από 10 λεπτά καταφτάνει καταϊδρωμένος και ο "επίσημος" Νο 2. Πρόκειται για άλλον ένα δημοτικό άρχοντα, που επίσης έχει συλληφθεί από το φωτογραφικό φακό να παρκάρει τη μερσεντάρα του στις 14 Δεκεμβρίου μπροστά από το Επιμελητήριο Πιερίας λοξά και καβαλώντας το πεζοδρόμιο, τη στιγμή που υπήρχε άφθονος χώρος για να παρκάρει κανονικά!! 

Δυστυχώς οι θέσεις στην μπροστινή σειρά είναι πλέον όλες κατειλημμένες. Κανένα πρόβλημα. Ο "επίσημος" Νο 1 σηκώνει αγενέστατα άλλον έναν πιτσιρικά (ο οποίος τον στραβοκοιτάει) και τον στέλνει να καθίσει στα πίσω καθίσματα Τώρα όλοι οι "επίσημοι" είναι στη θέση τους, όμως δεν βρίσκεται κανείς να τους βάλει στη θέση τους.

Είναι χρονιά εκλογών. Αν οι πιτσιρικάδες ψήφιζαν, αμέσως αμέσως να δύο ψήφοι λιγότεροι, γι' αυτούς που καβάλησαν το καλάμι. Αν όμως οι πιτσιρικάδες το πουν στους γονείς τους, οι χαμένοι ψήφοι πολλαπλασιάζονται. 

Μήπως πρέπει όλοι να το πούμε στους γονείς μας;

Υ.Γ.: Η παράσταση κατά τ' άλλα ήταν πραγματικά εξαιρετική!