Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

I don't give a shit πάππου John

Αλήθεια, τι σημαίνει;  Τα χρόνια περνάνε και μαζί τους φεύγει η πρώτη και η δεύτερη νιότη. Εκεί που το είχες εύκολο, τώρα ζορίζεσα...

I don't give a shit πάππου John

Αλήθεια, τι σημαίνει; 

Τα χρόνια περνάνε και μαζί τους φεύγει η πρώτη και η δεύτερη νιότη. Εκεί που το είχες εύκολο, τώρα ζορίζεσαι. Εκεί που ανακουφιζόσουν κάθε πρωί και ανάλαφρος έφευγες για τη δουλειά, τώρα μπορεί να περάσουν μέρες για να καταφέρεις να βγάλεις ένα τόσο δα μικρούλι.

Είναι ζωή αυτή; Και πώς θα περνάει τώρα η μέρα; Κάποτε κοιμόσουν με τις ώρες, τώρα ξυπνάς μετά από 3-4 ώρες ύπνο. Ευτυχώς που υπάρχει ο Jack και σου κρατάει παρέα.

Όμως αυτό δε φτάνει. Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να κρατάς αναμμένη τη φλόγα. Πρέπει όλοι ν’ ασχολούνται μαζί σου. Τι κι αν σε βρίζουν. Κλάιν μάιντ. Λίγη αρνητική διαφήμιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το αντίθετο. Καμιά φορά μπορεί να πέσουν και μερικές ψιλές. Δεν πειράζει. Ακόμα καλύτερα. Ευκαιρία να το παίξεις Λαμπράκης. Πού ξέρεις; Μπορεί να σου εξασφαλίσει μία θητεία ακόμα!

Προεκλογική περίοδος είναι, μπορείς να φτιάξεις τα συνθήματά σου.

- Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική.
- Ούτε η Ελλάδα είναι ελληνική. 

Μα αν δεν είναι ελληνική, τότε τι μπορεί να ’ναι; Ίσως είναι αλβανική, τουρκική, βουλγάρικη η του Ίλιντεν. Ας της αλλάξουμε τ’ όνομα για να μη μπερδεύονται οι ξένοι.

Μπορείς να μετονομάσεις την Τσιμισκή σε λεωφόρο Κεμάλ Ατατούρκ, την Εγνατία σε λεωφόρο Χίτλερ και το δρόμο μπροστά από το σπίτι σου σε λεωφόρο των ηλιθίων!

Καλύτερα λοιπόν κράτα τα. Κράτα τα να μη σου φύγουν. Γιατί αν φύγουν από σένα θα πέσουν κάτω από τη μύτη κάποιου άλλου που δεν φταίει σε τίποτα.

Δεν δίνω ούτε ένα σκατό για σένα πάππου John.

Ο ανεκδιήγητος