Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Μήπως έχεις χωρίσει και δεν το ξέρεις;

Υπάρχουν σχέσεις που σε κρατάνε εγκλωβισμένο, και ενώ στη πραγματικότητα είσαι μόνος, κανείς από τους δύο δεν παίρνει την πρωτοβουλία ...

Μήπως έχεις χωρίσει και δεν το ξέρεις;

Υπάρχουν σχέσεις που σε κρατάνε εγκλωβισμένο, και ενώ στη πραγματικότητα είσαι μόνος, κανείς από τους δύο δεν παίρνει την πρωτοβουλία να το ανακοινώσει. Οι ειδικοί προειδοποιούν, ότι η παραμονή σε μια σχέση που έχει τελειώσει από καιρό, μπορρεί να οδηγήσει στη κατάθλιψη.

Πως να καταλάβεις αν η κακή κατάσταση της σχέσης σου είναι μη αναστρέψιμη; Υπάρχουν μερικές καταστάσεις που μπορούν να σε ταρακουνήσουν και να δεις πραγματικά, τι θέλεις από την ερωτική σου ζωή.
  • Τσακώνεστε συνέχεια. Τα ζευγάρια τσακώνονται και είναι λογικό λόγω της καθημερινής τριβής. Αλλά όταν οι καυγάδες είναι καθημερινοί, και στα 5 πρώτα λεπτά της συνάντησής σας το δωμάτιο θυμίζει Βαγδάτη, μάλλον έχει τελειώσει προ πολλού ο έρωτας.
  • Όταν αφαιρείσαι, κάνεις μόνο αρνητικές σκέψεις. Τις λίγες ώρες που δεν βάζεις τη λογική πάνω από το συναίσθημα, τα βλέπεις όλα μαύρα. Αν νιώθεις έτσι τρέξε προς την έξοδο.
  • Προτιμάς να κοιμάσαι. Οι γιατροί λένε πως όσοι πέφτουν για ύπνο χωρίς να νυστάζουν, το κάνουν γιατί η πραγματική τους ζωή είναι χειρότερη από αυτή που ονειρεύονται. Αντιμετώπισε την αλήθεια με θάρρος.
  • Αντί για σεξ προτιμάτε να παραγγείλετε σουβλάκια. Όταν το σεξ λείψει καιρό από το ζευγάρι, τότε δυστυχώς η αλήθεια είναι σκληρή. Ότι νιώσατε δεν υπάρχει πια.