Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ανείπωτη θλίψη - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Τι μπορεί να πει κανείς όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει από τη ζωή; Ειδικά όταν φεύγει με τέτοιον τρόπο. Πολύ περισσότερο όταν όταν φεύ...

Ανείπωτη θλίψη - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Τι μπορεί να πει κανείς όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει από τη ζωή; Ειδικά όταν φεύγει με τέτοιον τρόπο. Πολύ περισσότερο όταν όταν φεύγει ένα γλυκό παιδί που γνώριζαν και συμπαθούσαν όλοι στην μικρή κοινωνία της Κατερίνης. Σοκαρισμένοι όλοι στο άκουσμα της τραγικής είδησης, που (όπως συμβαίνει με όλες τις άσχημες ειδήσεις) μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα με ταχύτητα αστραπής. 

Ο 21χρονος Θανάσης βρέθηκε νεκρός, κρεμασμένος μέσα στο διαμέρισμά του στα Γιάννενα, όπου σπούδαζε. Τον άτυχο φοιτητή φαίνεται ότι βρήκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος τον οποίο ειδοποίησε ο πατέρας του νεαρού, δάσκαλος στο επάγγελμα, ο οποίος δεν είχε επικοινωνία με τον γιο του τις τελευταίες δέκα ημέρες. Το γεγονός πως ο γιος του δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις, ούτε είχε κάποια επικοινωνία μαζί του, έκαναν τον πατέρα, αλλά και τη μητέρα του 21χρονου να ανησυχήσουν. 

Έγκλημα ή αυτοχειρία;

Ο ιατροδικαστής κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης εξήγησε πως είναι νωρίς να μιλήσει κανείς για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα.  

«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το πόρισμα. Είναι όλα σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και πρέπει να καταλήξουμε σε κάποιο πόρισμα πριν πούμε το οτιδήποτε. Το σίγουρο είναι ότι το παιδί βρέθηκε κρεμασμένο σε σωλήνα αποχέτευσης στο διαμέρισμά του», είπε.

«Δεν ξέρω τι μπορεί να του συνέβη», λέει η μητέρα του

Συντετριμμένοι οι γονείς του 21χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο γιος τους έχει πεθάνει. «Ήταν ένα γλυκό κι ευγενικό παιδί που σπούδαζε στο τρίτο έτος, στο τμήμα φιλολογίας, δεν ξέρω τι μπορεί να του συνέβη» αρκέστηκε να πει η μητέρα του Θανάση.

Λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας, στο Κάτω Νεοχωρόπουλο, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο έμενε ο 21χρονος, μαζί με κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν απαγχονισμένο.

Προβληματισμένοι από το ξαφνικό χαμό του 21χρονου φοιτητή είναι οι φίλοι και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο οποίο φοιτούσε τα τελευταία τρία χρόνια, ο αγαπημένος τους Θανάσης.