Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Αυτή είναι η Ελληνίδα βουλευτής που πριν 23 χρόνια έχασε όλη την περιουσία της σε ριφιφί

Στην εφημερίδα Espresso και την Βίβιαν Μπενέκου έδωσε συνέντευξη η ανεξάρτητη βουλετής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Ανάμεσα σε πολλά άλλα ...

Αυτή είναι η Ελληνίδα βουλευτής που πριν 23 χρόνια έχασε όλη την περιουσία της σε ριφιφί

Στην εφημερίδα Espresso και την Βίβιαν Μπενέκου έδωσε συνέντευξη η ανεξάρτητη βουλετής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Ανάμεσα σε πολλά άλλα αναφέρθηκε και στο μεγάλο ριφιφί που έγινε στην επιχείρισή της το 1994. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Κάναμε χονδρική κοσμημάτων και είχαμε φτιάξει ένα μεγάλο εργοστάσιο στην αρχή στην οδό Μπενάκη, στο κέντρο, και ύστερα στην Αργυρούπολη. Το 1994 έγινε μια μεγάλη διάρρηξη διάρκειας τριών ημερών... Ηταν Πρωτοχρονιά. Μπήκαν από ακάλυπτους χώρους, χτυπούσε ο συναγερμός, ερχόταν η Αστυνομία και δεν έβρισκε τίποτε. Αυτοί δούλευαν και έκοβαν με οξυγόνο τα χρηματοκιβώτια και μπροστά δεν φαινόταν τίποτε. Χάθηκε ολόκληρη περιουσία τότε. Σημερινά χρήματα, περί τα 20.000.000 ευρώ.

Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν όλα για μας. Είχα πάθει κατάθλιψη. Εγινα εκατό κιλά... Ετρωγα σαρδέλα με μαρμελάδα από τη στενοχώρια, δεν ήξερα τι έκανα. Ομως, κάποια στιγμή και επειδή ο μικρός γιος μου ήταν μόλις τεσσάρων ετών, λέω στον εαυτό μου: «Αν πάθεις κάτι, ποιος θα τον μεγαλώσει;» Ετσι, μια ωραία πρωία, βγάζω από τις ντουλάπες όλα τα πολυτελή ρούχα, τα κλειδώνω σε ένα δωμάτιο και λέω «ξεκινά από την αρχή και να είσαι ευχαριστημένη που από το 1971 έως το 1994 έζησες πολύ καλά». Είχε βουίξει ο Τύπος της εποχής για αυτό το ριφιφί.»