Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

60 νέες προσλήψεις από τον Δήμο Κατερίνης

Με χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Κατερίνης θα προσλάβει εξήντα ανέργους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που πρ...


Με χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Κατερίνης θα προσλάβει εξήντα ανέργους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες. Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση ορισμένου χρόνου που θα λήγουν στις 14 Ιουνίου του 2018 και αφορούν διάφορες ειδικότητες όπως χειριστές, οδηγούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, οικοδόμους, ελαιοχρωματιστές, εργάτες κλπ. 

Η πρόσληψη θα γίνει με απόφαση δημάρχου χωρίς να προβλέπονται από την απόφαση κριτήρια. 

Επειδή δεν προβλέπεται ούτε σχετική προκήρυξη ή δημόσια ενημέρωση από τον Δήμο καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να πάνε στο δημαρχείο και να ζητήσουν από τον δήμαρχο την πρόσληψή τους σύμφωνα με τα προσόντα τους, την προϋπηρεσία, και την οικονομική τους ανάγκη. 

Σε μια δύσκολη κατάσταση στη χώρα, στο Δήμο μας και στους συμπολίτες μας είναι καιρός να τεθεί στην άκρη το ρουσφέτι, η αναξιοκρατία και το πελατειακό κράτος και να υπάρξουν δίκαιες και αξιοκρατικές προσλήψεις για να γίνει αυτή η κρίση ευκαιρία για τον Δήμο μας και τους πολίτες. 

Ας προστρέξουν αμέσως όλοι οι άνεργοι στο Δήμο διεκδικώντας μαζί με το μεροκάματο, την αξιοπρέπεια την ισοπολιτεία και την δικαιοσύνη. 

Γιατί η εργασία είναι δικαίωμα και όλοι έχουν δικαιούνται μια θέση στον ήλιο. 

Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος πρώην δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης