Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο της Κατερίνης

Την Τρίτη το βράδυ στις 9:30 περίπου δύο επιβατηγά οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στη διασταύρωση των οδών Αγίας Λαύρας και Ξάνθου...

Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο της Κατερίνης

Την Τρίτη το βράδυ στις 9:30 περίπου δύο επιβατηγά οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στη διασταύρωση των οδών Αγίας Λαύρας και Ξάνθου Σανταρόζα.

Πιο συγκεκριμένα, ένα όχημα μάρκας polo κινούμενο επί της οδού Αγίας Λαύρας με κατεύθυνση προς το πάρκο του Ευκαρπίδη, παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα μάρκας toyota που κινούταν επί της οδού Ξάνθου Σανταρόζα.


Από τη Σφοδρή σύγκρουση το toyotaστο έπεσε σε άλλο σταθμευμένο όχημα επί της οδού Ξάνθου, το οποίο με τη σειρά του χτύπησε σε άλλο όχημα επίσης παρκαρισμένο στην ίδια πλευρά. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα τρία από τα τέσσερα οχήματα, ενώ η οδηγός του toyota τραυματίστηκε στο γόνατο και τη μέση.


Επί τόπου έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και ανακριτικό της τροχαίας, που ανέλαβε την προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου, ενώ στη συνέχεια έφτασε και δεύτερο περιπολικό. Δύο ώρες μετά το συμβάν τα εμπλεκόμενα οχήματα είχαν απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ η οδηγός του toyota μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.