Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Λειτουργικά υπεράριθμοι - Ενημερωτικό Δελτίο των Αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας

Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο για την τελευταία συνεδ...

Λειτουργικά υπεράριθμοι - Ενημερωτικό Δελτίο των Αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας

Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο για την τελευταία συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Πιερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ
της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα θέματα που εξετάστηκαν στις 31-08-2017 είναι τα εξής:

Θέμα 1ο: Δύο αιτήματα εκπ/κών.

Το ένα εξ’ αυτών απορρίφθηκε ομόφωνα, ενώ για το άλλο δεν πάρθηκε καμία απόφαση και ζητήθηκαν διευκρινήσεις από το Διευθυντή της σχολικής μονάδας του αιτούντος εκπ/κού.

Θέμα 2ο: Δύο αιτήσεις εκπ/κών για αναγνώριση προϋπηρεσίας από τον ιδιωτικό τομέα.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα και οι δύο. 

Θέμα 3ο: Χαρακτηρισμός – ονομασία λειτουργικά υπεράριθμων εκπ/κών.

Ονομάστηκαν συνολικά 76 εκπ/κοί ως υπεράριθμοι στους οποίους δίνεται η δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, είτε να υποβάλλουν αίτηση απόσπασης ως υπεράριθμοι, είτε αίτηση συμπλήρωσης του υποχρεωτικού τους ωραρίου, είτε και τις δύο αιτήσεις έως την Κυριακή 3-09-17 και ώρα 23.59μμ.

ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙΣ

1) Η επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5-09-17 με θέμα τις προσωρινές τοποθετήσεις των υπεράριθμων και τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου, ενώ στη συνέχεια θα γίνει συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου των οργανικά τοποθετημένων εκπ/κών. Κατόπιν θα ασχοληθεί το συμβούλιο με τις προσωρινές τοποθετήσεις, όσων εκπ/κών βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ , ή έχουν έρθει με απόσπαση στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας.

2) Κατόπιν συζήτησης που διεξήχθη στο συμβούλιο με θέμα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην καταχώρηση των αιτήσεων στο σύστημα «ΑΘΗΝΑ», σας ενημερώνω ότι εφόσον συνεχιστούν τα προβλήματα μπορεί να δοθεί παράταση για την υποβολή τους έως και τη Δευτέρα 04-09-17. Αυτό όμως θα αποφασιστεί από το Δ/ντή Β’/θμιας Εκπ/σης και θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Κυριακής στις 03-09-17.

3) Όσοι συνάδελφοι έχουν πάρει απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ ή σε άλλο φορέα ή ακόμη βρίσκονται σε άδεια και δεν κατέχουν οργανική θέση στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας καλό είναι να υποβάλλουν αίτηση προτίμησης σχολείων για προσωρινή τοποθέτηση στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας.

4) Επειδή ο πίνακας κενών – πλεονασμάτων μπορεί να μεταβληθεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή, καλό είναι να δηλώνονται και σχολικές μονάδες της επιθυμίας σας ανεξάρτητα από το αν παρουσιάζουν κάποιο κενό. Οι μεταβολές αυτές οφείλονται σε διάφορους αστάθμητους  παράγοντες που δεν μπορεί να προβλέψει το συμβούλιο. (π.χ  μελλοντικές αποσπάσεις, άδειες, μεταβολές τμημάτων κ.α )



ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ 
τηλ. 6940044993

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6930478469

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών