Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Νεαρό ζευγάρι βίαζε και φωτογράφιζε ένα 7χρονο κορίτσι

Ένας 28χρονος και μια 27χρονη από τις ΗΠΑ, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποιήση ανηλίκου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ...

Νεαρό ζευγάρι βίαζε και φωτογράφιζε ένα 7χρονο κορίτσι

Ένας 28χρονος και μια 27χρονη από τις ΗΠΑ, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποιήση ανηλίκου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το ζευγάρι βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 7χρονο κορίτσι.

Ο Tyler Bush-Conn και η γυναίκα του Talisha Bush-Conn, με την οποία είναι σε διάσταση, συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης και οδηγήθηκαν στη φυλακή, όπου κρατούνται χωρίς εγγύηση.

Το κουβάρι των βασανιστηρίων που υπέστη η 7χρονη άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Δευτέρας, όταν οι αρχές της Αλαμπάμα ειδοποίησαν τη μονάδα της αστυνομίας που ασχολείται με τις υποθέσεις κακοποίησης παιδιών για την υπόθεση της 7χρονης.

Το κορίτσι είχε πάει επίσκεψη στη γιαγιά της, η οποία την είδε να κοιτάζει πορνογραφικές φωτογραφίες στο τάμπλετ της. Όταν τη ρώτησε γιατί κοιτούσε τέτοιες εικόνες, η 7χρονη εξομολογήθηκε όσα περνούσε στα χέρια του 28χρονου και της πρώην γυναίκας του.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, το κορίτσι είχε πέσει πολλές φορές θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 28χρονο, τόσο στο σπίτι του ζευγαριού όσο και στο σπίτι της. Η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία πως ο νεαρός την είχε βιάσει πολλές φορές και την έβγαζε φωτογραφίες όταν ήταν γυμνή. Η 7χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς πως μόλις έφευγε η μητέρα της για τη δουλειά της, ο Tyler Bush-Conn της έλεγε «ας κάνουμε τα δικά μας» και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Για να μην αποκαλύψει όσα συνέβαιναν, την είχε απειλήσει πως αν μιλούσε θα της έκανε κακό.

«Σε όλα τα χρόνια της θητείας μου, ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει ένα πιο διεστραμμένο, πιο αποτρόπαιο περιστατικό από αυτό» δήλωσε ο σερίφης της περιοχής.

Η 27χρονη γυναίκα του δράση ενεπλάκη τουλάχιστον μία φορά στη σεξουαλική κακοποίηση της 7χρονης από τον άνδρα της.

Τα βάσανα του κοριτσιού πιστεύεται πως άρχισαν το 2016 αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί το διάστημα που συνέβαινε η κακοποίηση.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν αναλάβει τη φροντίδα των δύο παιδιών του ζευγαριού.