Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ημαθία: «Βούτηξε» την τσάντα ηλικιωμένης αλλά τον έπιασαν

Ο 31χρονος Έλληνας πλησίασε αθόρυβα την 72χρονη γυναίκα, ενώ εκείνη καθόταν ανυποψίαστη σε μια καφετέρια, άρπαξε την τσάντα και το έβα...

Ημαθία: «Βούτηξε» την τσάντα ηλικιωμένης αλλά τον έπιασαν

Ο 31χρονος Έλληνας πλησίασε αθόρυβα την 72χρονη γυναίκα, ενώ εκείνη καθόταν ανυποψίαστη σε μια καφετέρια, άρπαξε την τσάντα και το έβαλε στα πόδια

Λίγα λεπτά μετά την κλοπή της τσάντας μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε περιοχή της Ημαθίας, τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να του βάλουν χειροπέδες. 

Πρόκειται για έναν 31χρονο Έλληνα που πλησίασε αθόρυβα την 72χρονη γυναίκα, ενώ εκείνη καθόταν ανυποψίαστη σε μια καφετέρια, άρπαξε την τσάντα και το έβαλε στα πόδια. Όμως, ταυτοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν μέσα σε λίγα λεπτά και βρήκαν στην κατοχή του την τσάντα, η οποία αποδόθηκε στην ηλικιωμένη. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για κλοπή. 

*** Προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε ένα κατάστημα στην περιοχή της Βέροιας ένας 26χρονος Έλληνας, αλλά όταν διαπίστωσε ότι στον χώρο του γραφείου δεν υπήρχε κάποιος, άρπαξε 80 ευρώ και διέφυγε. Ωστόσο, συνελήφθη λίγο αργότερα αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο κατάστημα. Ο δράστης ανακρίνεται και για άλλες κλοπές στην Ασφάλεια Βέροιας που διενεργεί προανάκριση. 

*** Τα τέσσερα ζευγάρια γυαλιά ηλίου που είχε στο αυτοκίνητο που επέβαινε ένας 25χρονος Έλληνας σε περιοχή της Χαλκιδικής, προκάλεσαν υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους. Έτσι, τον συνέλαβαν, καθώς κατά την έρευνα βρήκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και 16 ναρκωτικά δισκία και ερευνούν πού είχε διαπράξει διαρρήξεις.