Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Το βίντεο ντοκουμέντο της τραγωδίας στην Παραλία Κατερίνης

Ένα σύννεφο μαύρου καπνού βγαίνει από το μοιραίο διαμέρισμα, τη στιγμή που ακούγονται εκρήξεις. Ένας 60χρονος άντρας από τα Ρυάκια Π...

Το βίντεο ντοκουμέντο της τραγωδίας στην Παραλία Κατερίνης

Ένα σύννεφο μαύρου καπνού βγαίνει από το μοιραίο διαμέρισμα, τη στιγμή που ακούγονται εκρήξεις.

Ένας 60χρονος άντρας από τα Ρυάκια Πιερίας είναι το θύμα της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 07.30 το πρωί σε 4όροφη πολυκατοικία στην παραλία της Κατερίνης. Η φωτιά στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου, που έμενε ο άτυχος ιδιοκτήτης, εκδηλώθηκε πιθανότατα από έκρηξη σε φιάλη υγραερίου και πολύ γρήγορα το διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο ένοικός του δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί. Οι φλόγες τον εγκλώβισαν και ο θάνατός του ήταν αναπόφευκτος.

Πυροσβέστες που κλήθηκαν από κατοίκους της περιοχής έσπευσαν στο σημείο αλλά ήταν αργά. Όπως έγινε γνωστό πήγαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα που σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσαν ότι την φωτιά προκάλεσε ισχυρή έκρηξη. Από την έκρηξη μάλιστα έχουν πεταχτεί δοκάρια του σπιτιού και έχουν καταστραφεί ολόκληρα δωμάτια. Ο άτυχος άντρας βρισκόταν νεκρός στο κρεβάτι του. Από αυτό οι πυροσβέστες εικάζουν ότι η φωτιά τον έπιασε στον ύπνο.

Οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον 60χρονο νεκρό. Η σορός είχε παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, που αρχικά δεν ήταν σε θέση να πουν αν ανήκει σε άντρα ή σε γυναίκα. Διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα, που προκάλεσαν όπως όλα δείχνουν τον θάνατό του. Συγγενείς του θύματος, επιβεβαίωσαν ότι χάθηκε ο άνθρωπός τους και είπαν ότι πήγαινε στο σπίτι τα καλοκαίρια για διακοπές.

Το θρίλερ στην παραλία της Κατερίνης είχε και συνέχεια. Οι πυροσβέστες άκουγαν φωνές από το διπλανό διαμέρισμα, όπου είχαν εγκλωβιστεί 4 νεαρές κοπέλες, ηλικίας από 18 έως 20 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Μετά από επιχείρηση τα 4 κορίτσια απεγκλωβίστηκαν σώα και διακομίστηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Η φωτιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο αργότερα.

Ολόκληρη η περιοχή είναι ανάστατη από την ανείπωτη τραγωδία. Αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις και εξετάζουν τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής με τις έρευνες της πυροσβεστικής για τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη και τη  φωτιά να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο τη στιγμή που η φωτιά στο διαμέρισμα ήταν ακόμα σε εξέλιξη.