Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 9χρονο κοριτσάκι από την Κατερίνη που έπεσε από τον 4ο όροφου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 9χρονο κοριτσάκι από την Κατερίνη που έπεσε από τον 4ο όροφου

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης το 9χρονο κοριτσάκι από την Κατερίνη, το οποίο, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδομής στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Ιπποκράτειου, η ανήλικη φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα και παραμένει σε καταστολή.

Όπως έγινε γνωστό, το κοριτσάκι φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής των γονιών του, βγήκε στο μπαλκόνι, όπου σκαρφάλωσε στα κάγκελα και στη συνέχεια έπεσε στο κενό, καταλήγοντας στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής.

Η πτώση συνέβη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και η ανήλικη διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινή γνώμη, καθώς πρόκειται για παιδί γνωστής οικογένειας δικηγόρων. Μεταφέρουμε τις ευχές χιλιάδων συμπολιτών μας, που έχουν κατακλύσει τα social media, για ταχεία ανάρρωση στο άτυχο κορίτσι.


Διαβάστε ακόμη

Κατερίνη: 9χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδομής


Σχετικές αναρτήσεις

Τοπικά 1784978000629006111

Δημοσίευση σχολίου

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

item