Μυστήριο με το θάνατο τουρίστριας από τη Ρωσία στη Χερσόνησο Κρήτης

Μία περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η πρεσβεία της Ρωσί...

Μυστήριο με το θάνατο τουρίστριας από τη Ρωσία στη Χερσόνησο Κρήτης

Μία περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η πρεσβεία της Ρωσίας. Πρόκειται για τον αιφνίδιο θάνατο μίας γυναίκας λίγη ώρα μετά την άφιξη της για διακοπές στο Ηράκλειο σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη μεταφορά του συζύγου της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το ζευγάρι ηλικίας 41και 45 ετών έφτασε στο Ηράκλειο από τη Ρωσία πριν από πέντε μέρες. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο τους στη Χερσόνησο η γυναίκα κατέρρευσε και οι διασώστες του ΕΚΑΒ απλά διαπίστωσαν το θάνατο της. Τόσο τα μέλη του ΕΚΑΒ όσο και οι αστυνομικοί του τμήματος χερσονήσου διαπίστωσαν πως και ο άνδρας ήταν σε κακή κατάσταση και μετά βίας μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια του και έτσι μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο Ρώσος τουρίστας ήταν σχεδόν σε ημιθανή κατάσταση και μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος Ρώσος βρίσκεται σε καταστολή καθώς έχει υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια με τους γιατρούς να μην μπορούν μέχρι στιγμής να μπορούν να πουν με ακρίβεια τι προκάλεσε την πολυοργανική ανεπάρκεια.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί η Ρωσική πρεσβεία στη χώρα μας καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσε το θάνατο της 41χρονης γυναίκας αλλά και την αιτία που έχει προκαλέσει την σοβαρή κατάσταση της υγείας του συζύγου της 41χρονης.

Παράλληλα η πρεσβεία σύμφωνα με πληροφορίες ανέλαβε την επιστροφή των δύο παιδιών της οικογένειας στη Ρωσία σε συγγενικά τους πρόσωπα που αντί για διακοπές βρέθηκαν να θρηνούν το χαμό της μητέρας τους και να αγωνιούν για την υγεία του πατέρα τους.


Σχετικές αναρτήσεις

Τουρίστρια 8458110121717333778

Δημοσίευση σχολίου

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

item