Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Survivor: Τι θα συμβεί αν χάσουν ασυλία πάλι οι «Διάσημοι»;

Αν την επόμενη εβδομάδα χάσουν το αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι και κερδίσει την ατομική ασυλία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία θα ανταγων...

Survivor: Τι θα συμβεί αν χάσουν ασυλία πάλι οι «Διάσημοι»

Αν την επόμενη εβδομάδα χάσουν το αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι και κερδίσει την ατομική ασυλία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία θα ανταγωνίζεται μόνο τη Σάρα ενώ ο Αγγελόπουλος τους υπόλοιπους τέσσερις Μαχητές, τότε… αποχωρεί επιτόπου ο Ντάνος.

Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, σε περίπτωση που χάσουν οι Διάσημοι την ασυλία, δεν θα υπάρξει ατομική ασυλία και επιτόπου Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπαίνουν προτεινόμενοι, με τη Βαλαβάνη να αποχωρεί αφού είναι τελευταία στη λίστα από την 24ωρη ψηφοφορία…

«Έσπασε» τα μηχανάκια της τηλεθέασης η αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη!

Ο τυφώνας Survivor δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμά του!

To Survivor από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής του κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, το οποίο κρατά αμείωτο μέχρι και σήμερα.

Το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι ισοπέδωσε για ακόμη μια φορά ότι βρέθηκε μπροστά του και.. «απέναντί» του, αφήνοντας στο πέρασμά του σκόνη και θρύψαλα. 

Το επεισόδιο της Τετάρτης λοιπόν και η αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη κατάφερε να προκαλέσει «πονοκέφαλο» για ακόμη μια φορά στα απέναντι κανάλια καθώς σημείωσε 58% στον γενικό μέσο όρο, παραμένοντας στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού!