Στο μπαρ της Σάρας από το Survivor έχεις πάει;

Στο μπαρ της Σάρας από το Survivor έχεις πάει;

Το ότι η “μαχήτρια” Σάρα Εσκενάζυ, κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, είναι ηθοποιός, το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι πως η ίδια μαζί με τον αδερφό της έχει ένα ρετρό μπαρ στο Μαρούσι με το όνομα ‘Theatrale”.


Το ιδιαίτερα διακοσμημένο μπαράκι στην οδό Θησέως σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, μέσα από vintage πίνακες και επιβλητικούς πολυελαίους, ενώ όπως προϊδεάζει και το όνομά του, πρόκειται για ένα μέρος με έντονη καλλιτεχνική διάθεση. Η μουσική ποικίλει, προκαλώντας νοσταλγία για τα 70’s, 80’s και 90’s, ενώ δεν ξεχνά και τους λάτρεις των σύγχρονων επιτυχιών, των θεματικών βραδιών, των live και των θεατρικών παραστάσεων.


Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου στήριζαν από την γέννησή του το μαγαζί και την προσπάθεια της Σάρας και του αδερφού της. Τελευταία όμως και λόγω της αναγνωρισιμότητας που κέρδισε η πρώτη μέσα από το Survivor, το μαγαζί έχει γεμίσει με υποστηρικτές της, οι οποίοι σπεύδουν στο “Theatrale” προκειμένου να δοκιμάσουν τα ευφάνταστα κοκτέιλ και τα πρωτότυπα σφηνάκια του μενού.

Την επόμενη λοιπόν φορά που ο δρόμος σου σε φέρει προς το Μαρούσι, ξέρεις πού να πας για ποτάκι…


info: Θησέως 40, Μαρούσι, τηλ. 213 0386003.


Σχετικές αναρτήσεις

Survivor 3887288300698622493

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

Text Widget

Connect Us

item