Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Λάρισα: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες την ώρα που έκλεβαν εκκλησία

Διαπιστώθηκε ότι στις 12 και 28 Μαΐου είχαν παραβιάσει τα παγκάρια άλλων δυο εκκλησιών Έβγαζαν «μεροκάματο» από τα παγκάρια των εκ...

Λάρισα: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες την ώρα που έκλεβαν εκκλησία

Διαπιστώθηκε ότι στις 12 και 28 Μαΐου είχαν παραβιάσει τα παγκάρια άλλων δυο εκκλησιών

Έβγαζαν «μεροκάματο» από τα παγκάρια των εκκλησιών της Λάρισας δυο Έλληνες ιερόσυλοι οι οποίοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. κατά την διάρκεια της τρίτης και τελευταίας κλοπής που διέπραξαν μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς στην οποία βρίσκεται το παρεκκλήσι ενός ναού, στο οποίο μπήκαν οι δράστες ηλικίας 40 και 23 χρόνων και αποπειράθηκαν να παραβιάσουν το παγκάρι, τους είδαν και σήμαναν συναγερμό στις αρχές. Έτσι, οι αστυνομικοί τους τσάκωσαν πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν την διάρρηξη και κατάσχεσαν τα τρία διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια που είχαν μαζί τους.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν οι ιερόσυλοι, εξακριβώθηκε ότι στις 12 και τις 28 Μαΐου είχαν παραβιάσει τα παγκάρια άλλων δυο εκκλησιών που διέρρηξαν και είχαν αρπάξει άγνωστα χρηματικά ποσά. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες.