Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Φθιώτιδα: Έδειραν - μαχαίρωσαν άνδρα και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο

Άγριο έγκλημα πραγματοποιήθηκε στη Φθιώτιδα. Άγνωστοι έδειραν 57χρονο τον μαχαίρωσαν και τον πάτησαν με αυτοκίνητο.  Ο άτυχος άνδρ...

Φθιώτιδα: Έδειραν - μαχαίρωσαν άνδρα και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο

Άγριο έγκλημα πραγματοποιήθηκε στη Φθιώτιδα. Άγνωστοι έδειραν 57χρονο τον μαχαίρωσαν και τον πάτησαν με αυτοκίνητο. 

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και παρατημένος μέσα σε μία λίμνη αίματος στην άκρη του δρόμου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τη σορό του άνδρα εντόπισε ένας περαστικός ο οποίος έκανε το πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα στις στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας - Αθηνών.

Το πτώμα του άνδρα ήταν στην άκρη του δρόμου μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο.


Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.


Οριστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή.

Αρχικά θεωρήθηκε πως ο άτυχος άνδρας καταγόταν από τον Άγιο Κωνσταντίνο, αφού ο σωματότυπός του ταίριαζε απόλυτα, ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αυτός.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα του θύματος, ωστόσο δίπλα άψυχο σώμα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνα. 

Μέσα από τις επαφές του καταλόγου προέκυψε πως το θύμα είναι ένας 57χρονος από την Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως από τις τελευταίες κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό θα διεξαχθούν συμπεράσματα για το τι ακριβώς έχει συμβεί. 

Πάντως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ο 57χρονος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για αξιόποινες πράξεις.