Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Η συγνώμη του Καραμανλή στο ΚΚΕ

Από τη μία ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής άσκησε κριτική στην κυβέρνηση κι από την άλλη ζήτησε συγγνώμη από το ΚΚΕ, &quo...

Η συγνώμη του Καραμανλή στο ΚΚΕ

Από τη μία ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής άσκησε κριτική στην κυβέρνηση κι από την άλλη ζήτησε συγγνώμη από το ΚΚΕ, "τους μόνους αριστερούς".

«Δυστυχώς είστε η έμπρακτη διάψευση της Αριστεράς» είπε ο βουλευτής και τομεάρχης της ΝΔ απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας παράλληλα συνέπεια στο ΚΚΕ.

«Κοιτώντας τα έδρανα του ΚΚΕ ζητώ συγγνώμη από τους μόνους πραγματικά αριστερούς αυτής της αίθουσας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει το θλιβερό προνόμιο να ψηφίζει δύο μνημόνια μέσα σε δύο χρόνια.

«Στο 3ο μνημόνιο του Αυγούστου του 2015 ήσασταν συνεπείς και συστηματικοί στην εξόντωση της μεσαίας τάξης, στο 4ο Μνημόνιο είστε σε άλλο πράγμα συστηματικοί: στην εξόντωση των μη προνομιούχων».«Πάντα η Αριστερά έδινε προτεραιότητα στην απόλυτη προστασία των αδυνάμων. Εσείς έρχεστε και τιμωρείτε αυτούς που υποτίθεται ότι προστατεύετε» συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμανλής προκάλεσε αίσθηση επικαλούμενος ρήση του Βλαντιμίρ Λένιν. "Σε ένα μόνο πράγμα είστε Αριστεροί είπε" και εξήγησε «εκφράζετε πιστά τη ρήση του Λένιν ότι η αλήθεια είναι μικροαστική συνήθεια και ότι το επαναλαμβανόμενο ψέμα γίνεται αλήθεια».