Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Εκτροχιασμός τρένου έξω από τη Θεσσαλονίκη ‑ Πληροφορίες για δύο νεκρούς

Εκτροχιάστηκε στις 9.40 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, κοντά στο Σιδηροδρο...

Εκτροχιασμός τρένου έξω από τη Θεσσαλονίκη ‑ Πληροφορίες για δύο νεκρούς

Εκτροχιάστηκε στις 9.40 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό Αδένδρου.

Yπο άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια, με τη μηχανή της αμαξοστοιχίας να περνάει μέσα σε κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ ακόμα ένας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. 

Επίσης υπάρχει ένας σοβαρός τραυματίας και άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εκτροχιασμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Ο ένας εκ των δύο, σοβαρά τραυματιών, σύμφωνα με το «www.thestival.gr» είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.