Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ανήλικα συνελήφθησαν και όταν αφέθηκαν ελεύθερα άρχισαν πάλι τις κλοπές

Μόλις στις 21 Φεβρουαρίου είχαν συλληφθεί τρεις πιτσιρικάδες και ένας 25χρονος για συμμετοχή στην πολυμελή σπείρα τσιγγάνων, που λήστευ...

Ανήλικα συνελήφθησαν και όταν αφέθηκαν ελεύθερα άρχισαν πάλι τις κλοπές

Μόλις στις 21 Φεβρουαρίου είχαν συλληφθεί τρεις πιτσιρικάδες και ένας 25χρονος για συμμετοχή στην πολυμελή σπείρα τσιγγάνων, που λήστευε και έκλεβε οδηγούς οχημάτων οι οποίοι περνούσαν από τη γέφυρα του Πυρίου Θηβών. Όμως, μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι εξακολούθησαν την δράση τους!

Στο διάστημα από την 1η ως τις 14 Απριλίου, στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών έγιναν καταγγελίες από τέσσερις οδηγούς που έπεσαν θύματα κλοπών με λεία χρηματικά ποσά, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ο 25χρονος και οι τρεις ανήλικοι ηλικίας 17, 15 και 12 χρόνων, που είχαν συλληφθεί και τον Φεβρουάριο μαζί με άλλα πέντε μέλη της σπείρας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και σε αυτήν περιλαμβάνονται ο 47χρονος πατέρας του ενός 15χρονου και η 37χρονη μητέρα του 12χρονου, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων. Η προανάκριση συνεχίζεται και εξετάζει τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες κλοπές ή ληστείες.

Υπενθυμίζεται ότι τα εννέα μέλη της σπείρας είχαν συλληφθεί με επιχείρηση στον τσιγγάνικο οικισμό του Πυρίου και είχαν εξιχνιαστεί έξι ληστείες και μια απόπειρα ληστείας, 15 κλοπές και τέσσερις απόπειρες και 16 φθορές που είχαν προκαλέσει σε αυτοκίνητα των θυμάτων.