Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Οι 5 συνήθειες που δείχνουν ότι είστε... διάνοια

Οι καθημερινές συνήθειες του ανθρώπου είναι γνωστό ότι λένε πολλά για τον χαρακτήρα και το μυαλό του, όμως πρόσφατα οι επιστήμονες αποκ...

Οι 5 συνήθειες που δείχνουν ότι είστε... διάνοια
Οι καθημερινές συνήθειες του ανθρώπου είναι γνωστό ότι λένε πολλά για τον χαρακτήρα και το μυαλό του, όμως πρόσφατα οι επιστήμονες αποκάλυψαν 5 συγκεκριμένα πράγματα που οι άνθρωποι κάνουν κάθε μέρα σπίτι τους και που αποτελούν σημάδια υψηλού δείκτη νοημοσύνης.

Το θέμα είναι, ότι όταν διαβάσετε περί τίνος πρόκειται δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Κάποιοι από εσάς μάλιστα, ίσως πιστέψετε ότι ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Μάθετε λοιπόν παρακάτω, ποιες 5 συνήθειες είναι σημάδια υψηλής ευφυίας.

1. Συνεχώς ακατάστατο γραφείο: Πολύς κόσμος γνωρίζει αυτήν την εικόνα, το πιο ωραίο στην υπόθεση όμως είναι ότι μέσα σε όλη αυτήν την ακαταστασία γνωρίζει ακριβώς που είναι το κάθε τι.

2. Απουσία κλειδοθήκης: Αφήνετε τα κλειδιά σας όπου να 'ναι, από το τραπέζι της κουζίνας, μέχρι το κομοδίνο σας

3. Ξενύχτια στο... σπίτι: Πέρα από τη νυχτερινή διασκέδαση που σας κάνει να κοιμάστε το πρωί, εσείς έχετε το ίδιο συνήθειο αϋπνίας και στο σπίτι.

4. Snooze: Δεν υπάρχει ξύπνημα στο οποίο δεν το έχετε χρησιμοποιήσει.

5. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι... mixed: Δεν υπάρχει καμία συνοχή στα έπιπλα, τα αντικείμενα και ότι άλλο συγκροτεί το σπίτι σας.