Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ο Αλέξης, αφού τετραγώνισε τον κύκλο, προβάρει το νέο αποκριάτικο κοστούμι!

Λάθος κοστούμι προβάρεις Αλέξη. Έπρεπε να διαλέξεις αυτό με τη μεγάλη μύτη. Όχι του Συρανό, γιατί αυτός ήταν ποιητής, αλλά του Πινόκιο. ...

Ο Αλέξης, αφού τετραγώνισε τον κύκλο, προβάρει το νέο αποκριάτικο κοστούμι!
Λάθος κοστούμι προβάρεις Αλέξη. Έπρεπε να διαλέξεις αυτό με τη μεγάλη μύτη. Όχι του Συρανό, γιατί αυτός ήταν ποιητής, αλλά του Πινόκιο. Δεν φτάνει το κράνος, την επόμενη φορά πάρε και καμία αξίνα, που βοηθάει στο ξύσιμο.

Ναι δεν είναι αστείο. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι θα φτιάξει μετρό στη Θεσσαλονίκη, χάνοντας ταυτόχρονα κάθε μέτρο στον αυτοεξευτελισμό. «Το βάλαμε στις ράγες» είπε, θυμίζοντάς μας την αντίστοιχη δήλωση του Μπαλτά πριν από μερικές μέρες. Έχουν αδυναμία στα τρενάκια, απ' ότι φαίνεται στον ΤΣΙΡΙΖΑ

Εξήγησε ότι η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά σταθερότητα. Περίεργο. Το ίδιο έλεγε και ο Σαμαράς, όμως ο Αλέξης, ως αντιπολίτευση, ζητούσε διαρκώς εκλογές. Αλλά και ως κυβέρνηση μας άλλαξε τα φώτα με απανωτές κάλπες, όσο ο δημοσκοπήσεις τον έδειχναν μπροστά. 

«Μέτα από 21 χρόνια χάνω τη δουλειά μου», είπε η δημοσιογράφος του ALPHA στον πρωθυπουργό λέγοντας του ότι «σας κοιτώ στα μάτια και αισθάνομαι ότι εσείς με απολύετε». «Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;» συνέχισε η δημοσιογράφος λέγοντας του ότι «τον Ιανουάριο του 2015 λέγατε ότι θα υπερασπιστείτε τη Δημοκρατία, άλλαξε κάτι στα πιστεύω σας;».

Όταν ο Αλέξης άρχισε να μπουρδολογεί, η δημοσιογράφος προσπάθησε να τον διακόψει. Άστραψε και βρόντηξε ο Πρωθυπουργός. «σας παρακαλώ μη με διακόψετε». Άλλα και η συνέχεια ήταν καταπληκτική. Ούτε λίγο ούτε πολύ της είπε ότι χάνει τη δουλειά της επειδή δεν συμπαραστάθηκε στους απολυμένους της ΕΡΤ και δεν αντέδρασε στις απολύσεις, που έκαναν τα ιδιωτικά κανάλια τα προηγούμενα χρόνια! 

Μερικές ακόμα ατάκες του πρωθυπουργού, που θα γίνουν αντικείμενο έρευνας από τον ιστορικό του μέλλοντος. 

- «Η ανάπτυξη θα έρθει ούτως ή άλλως. Μια οικονομία που έχει συμπιεστεί για επτά χρόνια θα έχει ριμπάουντ.» Έτσι εξηγείται, που δεν κάνεις τίποτα. Να σε ενημερώσουμε ότι αυτό, που θα έρθει ούτως ή άλλως είναι οι ντομάτες.

- «Τη γραβάτα θα τη βάλω, όταν θα έχουμε ένα σημαντικό γεγονός όπως το θέμα του χρέους ή η επίλυση του Κυπριακού» Χε χε. Κάτι ξέρουν αυτοί, που λένε ότι δεν θα τη βάλεις ποτέ.

- «Δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις στις συντάξεις» Ωχ, ωχ, ωχ  

- «Υπάρχει μείωση στο 20% των επικουρικών συντάξεων και μόνο το 10% αυτών έχει μειώσεις πάνω από 40%. Άρα μόνο το 5% έχει μειώσεις σημαντικές. Αλλά όλα είναι θέμα οπτικής». Σωστό αυτό. Έχασαν οι πολίτες, αλλά αν το δεις αλλιώς, η πολιτεία (που δεν έχει σχέση με τους πολίτες) κέρδισε. Α! Επίσης κέρδισαν και οι νεκροθάφτες. Περισσότεροι θάνατοι, περισσότερες κηδείες.

- «Το αεριλίκι και το νταβατζιλίκι τελείωσε» Τιιιι αλήθεια το λες; Θα παραιτηθείς;

Ο ανεκδιήγητος